Tapahtumat

18.06.2022

Alavuden lentokentän avoimet ovet ja harrastepäivä la 18.6. klo 11-17


Harrastuspäivä Alavuden lentokentällä lauantaina 18.6.2022 klo 11-17

Alavuden lentokenttä, Savikonkydöntie 129, Alavus

Tervetuloa Alavuden lentokentälle viettämään harrastuspäivää! Päivän aikana voi tutustua Alavuden ja lähialueen harrastusmahdollisuuksiin esittelypisteillä, ja kokeilla eri lajeja myös käytännössä! Tapahtumaan on vapaa pääsy.


Yritykset, yhdistykset ja harrastusporukat - tervetuloa mukaan esittelemään toimintaanne!

Jos sinulla on yritys, yhdistys tai harrastusporukka, jota haluat tulla esittelemään, varaa paikka joko soittamalla 045 121 5767 (ei tekstiviestejä) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen tiia.takamaki@alavudenik.fi

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Toivomme, että esittelypaikat olisivat osallistavia, joissa pääsisi mahdollisimman paljon kokeileman erilaisia lajeja. Esittelypaikka on muuten maksuton, mutta sähköstä veloitetaan 5 €, jonka voi maksaa paikan päällä.

Esittelypaikat ovat ulkotiloissa. Sisätiloihin sopii muutama esittelijä erityissyystä, jos on tarvetta. Teltat, jatkojohdot yms. täytyy tuoda itse paikalle.

Paikalle ei oteta myyntikojuja. Omia harrastustoimintaa liittyviä tuotteita ja kannatustuotteita voi pisteellä myydä, mutta ei ammattimaista myyntiä.


Paikan päällä on (lista täydentyy esittelijöiden lisääntyessä):

● ALAVUDEN ILMAILUKERHO esittelee laskuvarjohyppytoimintaa ja kursseja. Hyppynäytöksiä koko päivän ajan. Mahdollisuus tandem-hyppyyn, varaus paikan päällä tai etukäteen 045 666 5223. (hinta 390 €)
● LENTOKOULU V FLY OY:n kojulla voit tutustua lentäjien koulutukseen. Mikäli lentäminen kiinnostaa, voi varata esittelylennon lennonopettajan kanssa. Lento kestää noin 30 minuuttia, ja pääset itse ohjaamaan konetta. Koneeseen ei oteta muita matkustajia, sillä kyseessä on opetustilanne, joka vaatii molemmilta keskittymistä. Hinta: 180 €.
● ESITTELYLENTOJA:
Elämyslennoilla pääset Alavuden taivaalle hetkessä. Lennätys on kokemus joka jää varmasti mieleen ja muistoihin. Koneina toimivat Alavuden Ilmailukerhon pienempi hyppykone Cessna 182 sekä lentokoulu VFly Oy:n Cessna 172.
Lennot varataan paikanpäällä ilmoittautumisjärjestyksessä klo 11-17 välisenä aikana. Lentämään pääseen lauantaina klo 22 asti ja sunnuntaina klo 9-22. Tapahtuma-ajan ulkopuolisiin lennätyksiin varaukset etukäteen joko paikan päällä, tai puhelimitse 045 121 5767. Hinnasto: - Aikuinen 60 €, - Lapset (alle 12 v.) 40 €. Avoimien ovien päivänä tapahtuvat lennätykset kuuluvat ilmailuviranomaisen määrittelemään ”Ei-kaupallinen lentotoiminta; esittelylennot” toimintaan.
● TAITOLENNÄTYSTÄ
Viime vuoden tapaan tätä harvinaista herkkua päästä taitolentokoneen kyytiin kerran kesässä! Koneena toimii Jukolan Pilottien Cessna 150 Aerobat, ja lentäjänä Ville Saarijärvi. Tarjolla varmasti hurjia näkymiä! Hinnasto: 85 €/15 min. Koneeseen sopii yksi henkilö lentäjän lisäksi.
KUUMAILMAPALLO
Tule tutustumaan kuumailmapalloiluun harrastuksena. Päivällä paikalla esittelyssä kaksi pienempää kerhopalloa, ja illalla lennetään yleisölento isommalla pallolla, jos keliä on. Lennon varaaminen tapahtuu etukäteen osoitteesta https://kuumailmapallolento.fi/
● LENNOKKEJA
Rami Haapanen tulee esittelemään ja lennättämään RC-lennokkejaan. Näissä lennokeissa on kokoa ja vauhtia, ja niillä pystyy tehdä huimia temppuja taivaalla!
● OMASÄÄSTÖPANKKI JA TÖYSÄN SÄÄSTÖPANKKISÄÄTIÖ paikalla esittelemässä toimintaansa ja järjestämässä arvontaa.


Kentällä myös kioski, jossa myynnissä makkaraa, metrilakua, karkkia ja sipsiä, kahvia, teetä, limsaa ja mehua yms.

Tulethan paikalle vain terveenä!

Tapahtuma järjestetään suurimmaksi osaksi ulkotiloissa, joten sillä on säävaraus.

Autoille on runsaasti parkkitilaa lähellä tapahtuma-aluetta. Seuraa liikenteenohjauksen opastusta.

Tervetuloa mukaan!

Järj. Alavuden ilmailukerho Ry

Tervetuloa Alavuden lentokentälle viettämään harrastuspäivää 18.6.2022!


Takaisin

Viimeisimmät

03.09.2022

Vihta-radion lähetys lauantaisin klo 15 alk. - kuultavissa myös nettiradiosta!

Lue lisää

03.09.2022

Tuuri Truck Show Kyläkaupan piha-alueella la 3.9.

Lue lisää

20.08.2022

Viinin ja viihteen ilta la 20.8. klo 20 Aulavalla

Lue lisää