Tapahtumat

27.01.2021

Strategian ja liiketoimintasuunnitelman avulla tavoitteisiin -koulutus ke 27.1. klo 17

Strategian ja liiketoimintasuunnitelman avulla tavoitteisiin -koulutukset yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville

- 27.1.2021 Liiketoimintasuunnitelma, kesto 4 h, kouluttaja Suomen Yrittäjäopisto

Lisäksi järjestetään Strategiaseminaari 11.2.2021 ja Strategiatyöpaja 18.2.2021, jonka aikataulu ja sisältö tarkentuvat myöhemmin.

Yrityksen kehittäminen tarvitsee käytännön toimenpiteiden tueksi hyvän liiketoimintasuunnitelman, joka on hyvä päivittää aika ajoin. Se kiteyttää koko yrityksen toiminta-ajatuksen; yrittäjän unelmat ja osaaminen sanoitetaan selkeäksi kokonaisuudeksi. Sen avulla on helpompi lähestyä rahoittajia ja yhteistyökumppaneita sekä perehdyttää työntekijöitä.

Koulutuksen sisältö:

  • Liikeidean kiillottaminen - miksi, mitä ja kenelle - mikä onkaan ydinosaamistamme?
  • Yrittäjän oma jaksaminen ja verkostojen viritys
  • Yritystoiminnan rahoitus- vaihtoehtoja lyhyesti ml. yrityskauppa
  • Henkilöstön osallistaminen

Koulutukset alkavat klo 17. Kouluttajana on Sari Saarikoski Suomen Yrittäjäopistosta. Kesto noin 4 tuntia.

Koulutusillat ovat kokonaisuus, joten kannattaa osallistua kumpaankin iltaan. Sisältö käydään läpi joustavasti iltojen aikana niin, että osallistujat voivat esittää myös kysymyksiä.

Koulutukset toteututaan mahdollisuuksien mukaan lähiopetuksena Alavus Fasadissa tai etänä Teams-sovelluksella. Mikäli opetus toteutetaan etänä, linkki Teams-sovellukseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Koulutukset ovat maksuttomia, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittaudu oheisen linkin kautta. Samalla lomakkeella voit ilmoittautua myös Yrittäjien digimarkkinointi -valmennuksiin tammi-maaliskuussa. Voit ilmoittaa myös, haluatko osallistua paikan päällä vai etänä.

=> ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


Tieto lisää tulosta -koulutushankkeen tavoitteena on mikro- ja pienyrittäjien osaamisen kehittäminen keskeisissä liiketoiminnan kannattavuutta, kasvua ja kehittämistä tukevissa osa-alueissa. Hankkeen toteuttajana on Alavuden Kehitys Oy.

Koulutushankkeen päärahoittaja on Leader Kuudestaan ry ja koulutusten maksuttomuuden mahdollistavat OP Alavus, Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa, Alavuden Yrittäjät ry ja Töysän Yrittäjät ry.Yhteistyössä:
Takaisin

Viimeisimmät

25.06.2021

Miljoona Tivoli Tuurissa jälleen kesällä 2021

Lue lisää

05.06.2021

Miljoona Koira 2021 Tuurissa 5.-6.6.2021

Lue lisää

22.03.2021

Google Analytics – verkkosivuston mittaus -valmennus ma 22.3. klo 18-20

Lue lisää