Uutiset

Alavuden Vuokra-asunnot Oy hakee Asumisen palveluasiantuntijaa - haku pe 25.9. mennessä.

07.09.2020


Alavuden Vuokra-asunnot Oy on vahvasti tulevaisuutta visioiva vuokra-asuntotoimija. Tekemisemme ytimessä on luoda asukkaillemme parempaa vuokra-asumista. Strategiamme keskipisteenä ovat asiakkaamme, joille haluamme kehittää koteja hyvillä palveluilla. Yrityskulttuuriamme ja arjen tekemistä ohjaavat arvomme - asiakaskeskeisyys, avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Me rakennutamme, omistamme ja hallinnoimme noin 700 vuokra-asuntoa. Liikevaihtomme on noin 3,3 miljoonaa euroa ja asunto-omaisuutemme arvo on noin 15 miljoonaa euroa. Olemme osa Alavuden kaupunkikonsernia.


Etsimme vakituiseen työsuhteeseen vahvan asiakaspalveluotteen omaavaa

ASUMISEN PALVELUASIANTUNTIJAA

Keskeisin työtehtäväsi on vuokra-asuntojemme vuokraus ja asiakastyö vuokralaisten parissa. Työsi tavoite on saada hallinnoimamme asunnot vuokrattua asunnonhakijoiden tarpeisiin ja odotuksiin vastaten. Työtehtävässäsi vastaat omalta osaltasi vuokra-asuntojen vuokratuotosta ja käyttöasteesta. Tehtäviisi kuuluu myös taloushallinnon osatehtäviä kuten ostolaskujen käsittelyä ja laskutusta. Tehtävässäsi olet avainasemassa vaikuttamassa asukastyytyväisyyteen.

Kuulut kolmen henkilön asuntotiimiin, jossa sparraatte ja autatte toisia tilanteiden ratkaisemisessa. Meidän kanssamme pääset luomaan uutta arjen toimintamalleihimme ja palvelutarjontaamme.

Mitä odotamme sinulta?

Löytyykö sinulta kykyä oppia uutta nopeasti ja hahmottaa kokonaisuuksia monipuolisesti? Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen, joustava sekä osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Otat haasteet vastaan rohkeasti ja työskentelet aktiivisesti päämäärien saavuttamiseksi. Toimit itsenäisesti mutta pystyt olemaan tehokas tiimityössä. Ennen kaikkea kuitenkin ratkaisevaa on oikea asenne!

Millä taidoilla menestyt kanssamme?

Toivomme, että olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Sinulla on digiajan teknisiä taitoja sekä innostusta digiajan tuomiin mahdollisuuksiin. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä osaavan ja helposti lähestyttävän työyhteisön tuen. Avoimuus ja yhdessä tekeminen vievät meitä kohti yhteisiä päämääriä. Meillä on rohkeus uusiutua.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta! Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, lisätietoja näistä antaa puhelimitse toimitusjohtaja Riitta Jaskari. Parhaiten tavoitat Riitan puhelimitse 050 518 8420 pe 11.9. klo 10-14, ma 14.9. klo 9-18, to 17.9. klo 14-18 ja pe 18.9. klo 13-15.

Hae tehtävää pe 25.9.2020 mennessä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV ilman todistusjäljennöksiä. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään työkaveriksemme hakemisessa. Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Työpaikka, asumisen palveluasiantuntija” osoitteeseen riitta.jaskari@alavus.fi

Alavuden Vuokra-asunnot Oy on hyvin hoidettu yhtiö ja luotettava vuokranantaja Alavudella. Hallinnoimme noin 700 vuokra-asuntoa.

Takaisin

Viimeisimmät

17.09.2020

Kalustettu etätyöhuone eTuurista - vuokraa vaikka vain päiväksi!

Lue lisää

07.09.2020

Kysely Parkanon henkilöliikenneaseman kehittämisestä

Lue lisää

07.09.2020

Alavuden Vuokra-asunnot Oy hakee Asumisen palveluasiantuntijaa - haku pe 25.9. mennessä.

Lue lisää