Uutiset

Tervetuloa Alavuden kaupungin uusille sivuille!

01.06.2018

Alavuden kaupungin kotisivut ovat uudistuneet!

Alavuden kaupungin uudet kotisivut ovat auenneet. Uusia sivuja on rakennettu syksystä 2017 lähtien.

Uusien sivujen lähtökohtana on asukkaiden vaikutusmahdollisuuksien lisääminen, käyttäjälähtöisyyden parantaminen ja mielenkiinnon herättäminen kaupungin asioihin. Sivut saavat myös uuden visuaalisen ilmeen. Alavuden kaupungin uudet kotisivut ovat täysin mobiilioptimoidut.

Uusien sivujen suunnittelussa on otettu huomioon kuntalaisilta saadut palautteet, eri käyttäjäryhmiä koskevat saavutettavuusnäkökulmat sekä Suomi.fi – portaalin ja sitä kautta sähköisen asioinnin kehittäminen tulevaisuudessa. Uusilla sivuillamme käyttäjiä on ajateltu mm. kiinnittämällä erityistä huomiota valikkorakennetta ja navigaatiota suunniteltaessa. Uusilla sivuilla on myös ennakoiva hakutoiminto ja joka sivulta löytyvä palautelomake.

Sivuilla on tapahtumakalenteri, jonne kaikki järjestöt ja yhteisöt voivat ilmoit-taa tapahtumistaan Alavudella. Tiedot julkaistaan myös visitalavus.fi – sivuilla.

Uusien sivujen kehitystyö jatkuu aktiivisena julkistamisen jälkeen. Tästä johtuen toivomme saavamme palautetta uusista sivuista! 

Palautetta voi antaa joka sivulta löytyvän palautelomakkeen kautta. Palautelomakkeeseen pääsee myös suoraan tästä linkistä!

Takaisin

Viimeisimmät

27.03.2024

Alavuden kaupunginvirasto suljettu kiirastorstaina 28.3.2024

Lue lisää

27.03.2024

Alavus perusti Taito Etelämäen stipendirahaston

Lue lisää

27.03.2024

Alavuden kaupunginhallitus käsitteli vuoden 2023 tilinpäätöstä kokouksessaan 27.3.2024

Lue lisää