Uutiset

Valoa ja varjoja & Pöllöjä hintoja -tapahtuma Alavuden keskustassa perjantaina 30.9.

20.09.2022

Valoa ja varjoja -tapahtuma järjestetään Alavudella jo viidettä kertaa syyskuun viimeisenä perjantaina 30.9.2022. Tapahtumassa on pimeneviin syysiltoihin sopivaa ohjelmaa alkaen iltapäivästä ja jatkuen iltamyöhään.

Tapahtuma-alueena on Alavuden ydinkeskusta ja Huhtalavan ympäristö. Luvassa on eri tahojen yhteistyössä suunnittelemaa toimintaa. Esimerkiksi varjoteatteria, satusuunnistusta, keppihevosrata, aarteenetsintää, Super Sam, Voltti-tiikeri, kaupunkisuunnistusta, discoilua, komediailta ym. ym.

Tapahtuma on kaiken ikäisille tarkoitettu hyvän mielen tapahtuma. Pääjärjestäjinä on Alavuden kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä liikunta-, kulttuuri- ja varhaiskasvatuspalveluiden kanssa ja heidän järjestämänsä ohjelma on maksutonta.

Tänä vuonna Valoa ja varjoja -tapahtuma saa seurakseen keskusta-alueen yrittäjien iltamyyntitempauksen. Markkinointitapahtumaan osallistuvat yritykset valaisevat keskustan pitämällä liikkeen ovia myöhään auki. Tarjolla on aivan pöllöjä tarjouksia, tapahtumaa ja erilaisia aktiviteetteja.

>> Katso lisätietoja tapahtumakalenterista (linkki aukeaa suoraan tapahtumasivulle).

>> Seuraa myös tapahtuman Facebook-sivua (linkki aukee Valoa ja varjoja 30.9.-Facebook-sivulle)Takaisin

Viimeisimmät

27.09.2022

Valoa ja Varjoja kirjastossa

Lue lisää

21.09.2022

Tietoa hyvinvointialueen valmistelusta asukkaille, kuntalaisinfo ke 28.9. klo 17-18 Huhtamäki-salissa

Lue lisää

20.09.2022

Valoa ja varjoja & Pöllöjä hintoja -tapahtuma Alavuden keskustassa perjantaina 30.9.

Lue lisää