Pop Up - kaupungintalo

ALAVUS AVAA POP UP – KAUPUNGINTALON KESKISEN KYLÄKAUPAN YHTEYTEEN HEINÄKUUSSA

Alavuden kaupunginvirasto on perinteisesti suljettu kesälomien keskittämiseksi heinäkuussa kolmen viikon ajan ajalla 8.-26.7.2019. Viraston ollessa suljettu kaupunki avaa kuitenkin Pop Up – kaupungintalon Kyläkauppa Keskisen Ruokapuodin etuterassille neljän viikon ajaksi.

Pop Up – kaupungintalon avulla pystymme hyödyntämään kesäsesongin ajan Suomen suurimman nähtävyyden, Tuurin Kyläkaupan, asiakasvirtaa. Ensisijainen tavoitteemme on kohdata paikallisia asukkaita, kesäasukkaita ja matkailijoita sekä kuulla heidän ajatuksiaan ja näkemyksiään Alavuden palveluista, tapahtumista ja ottaa vastaan uusia kehitysideoita”, kiteyttää kehitysjohtaja Terttu Liesmäki.

Pop Up – kaupungintalo on uusi tapa markkinoida kaupungin palveluita ja parantaa tunnettuutta. Pop Up – kaupungintalolla voi myös asioida normaaliin tapaan, jättää lomakkeita, palautetta ja yhteydenottopyyntöjä sekä kysellä ajankohtaisista asioista.

Pop Up – kaupungintalo on auki joka päivä klo 11-15 neljän viikon ajan eli ma-su 8.7.-4.8.2019. Pop Up – kaupungintalolla sinua palvelevat eri toimialojen asiantuntijat, joiden tarkempi aikataulu on nähtävissä Alavuden sivun oikean reunan linkkilistassa. Myös loppuvuodesta työnsä aloittava Alavuden uusi kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki ja eläkkeelle jäävä kaupunginjohtajamme Pekka Ala-Mäenpää ovat tavattavissa kaupungintalolla heinäkuussa. Liisa Heinämäen voit tavata Tuurissa tiistaina 9.7. klo 13.00 ja vastaavasti Pekka Ala-Mäenpää on tavattavissa torstaina 11.7. klo 11-14 väli-senä aikana.

Tervetuloa nauttimaan kesäisestä Tuurista ja vierailemaan Pop Up – kaupungintalolla! Pop Up – kaupungintalon aukioloajan kannattaa myös seurata aktiivisesti sekä kaupungin että Tuurin kyläkaupan somekanavia ja osallistua sitä kautta kilpailuihin, jossa palkintona mm. Ruokapuodissa järjestettävään ostoskärryralliin osallistuminen.

KOHDATAAN TUURISSA!Kysy lisää!

Hanna Lassila
viestintäsihteeri
Alavuden kaupunki
hanna.lassila@alavus.fi
Puh. 040 6740 468