Kerro Liisalle!

Kerro Liisalle - kampanja 1.2.-30.6.2020

Alavuden uuden kaupunginjohtajan Liisa Heinämäen mukaan nimetty kampanja Kerro Liisalle käynnistyy helmikuun alusta. Kampanjalla halutaan innostaa kuntalaisia, kesäasukkaita ja matkailijoita kertomaan, mikä Alavudella on parasta. Kampanjan avulla helmikuun alussa virkaan astuva kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki pääsee konkreettisesti tutustumaan kuntalaisten ajatuksiin ja positiivisiin näkökulmiin omasta kotikaupungistaan. Kampanja myös vahvistaa ja tukee alavutelaisten ylpeyttä omasta kotikaupungistaan. Samalla pääsee kertomaan myös muille, mikä Alavudella on hyvää ja kaunista.

Kampanjan aikana ajatuksiaan voi kertoa sanoin ja kuvin joko tällä kampanjasivustolla, Alavuden kaupungin sosiaalisen median tileillä tai perinteisesti Kerro Liisalle - postikortilla. Kortteja tulee jakoon eri toimipisteisiin ja tapahtumiin Alavudella kampanjan aikana.

Kerro Liisalle - kampanjan aikana esiin tulleita ylpeyden aiheita ja hyväksi tunnistettuja asioita käytetään monipuolisesti kaupungin viestinnässä ja niitä tuodaan tutuksi erilaisten juttujen, kuvien, haastatteluiden ja videoiden myötä.

Kaupunginjohtajana minulle on tärkeää kuulla kuntalaisten ajatuksia siitä, mikä yhteisessä kotikaupungissamme on niin hyvää, että siitä pitäisi kaikkien tietää. Se voi olla jokin maisema tai luontokohde, harrastus tai työ, jokin konkreettinen rakennus, jolla on tunnearvoa, tai sitten tietty asenne tai toimintatapa. On mielenkiintoista pohtia kaupungin parhaita puolia eri näkökulmista ja mahdollisimman erilaisten ihmisten silmin.”, toteaa kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki.

Vaikka kampanja tähtääkin positiivisten näkökulmien keräämiseen, voi kampanjan aikana tuoda esille myös toiveita ja kehityskohteita. Ajatuksia voi postikortin ja kampanjasivuston lisäksi kertoa myös kaupungin Facebook- ja Instagram-sivuilla. 

Osallistu rohkeasti mukaan ja kerro sanoin, kuvin tai ajatuksin, mikä Alavudella on sinusta parasta tai onko kaupungissamme sellaisia kohteita, joista haluaisit kertoa muillekkin?

Kampanjaan osallistuminen vaatii yhteystietojen jättämisen, jotta voimme tarvittaessa kysellä lisätietoja. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan IPhone 11 ProMax -puhelin. Osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämistä.

Odotamme innolla ajatuksianne!

Kampanjavastaavat

Hanna Lassila
viestintäsihteeri
Puh. 040 6740 468
hanna.lassila@alavus.fi

Annukka Mäenpää
toimistosihteeri
Puh. 044 5155105
annukka.maenpaa@fasadi.com