Kerro Liisalle!

Kerro Liisalle - kampanja 1.2.-30.6.2020

Alavuden uuden kaupunginjohtajan Liisa Heinämäen mukaan nimetty kampanja on ollut käynnissä 1.2. alkaen ja loppui 30.6.2020. Kampanjalla haluttiin innostaa kuntalaisia, kesäasukkaita ja matkailijoita kertomaan, mikä Alavudella on parasta. Kampanjan avulla helmikuun alussa virkaan astunut kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki pääsi konkreettisesti tutustumaan kuntalaisten ajatuksiin ja positiivisiin näkökulmiin omasta kotikaupungistaan. Kampanjan aikana kaupunkilaiset pääsivät kertomaan myös muille, mikä Alavudella on hyvää ja kaunista.


Kampanjaan pystyi osallistumaan joko Kerro Liisalle – postikortilla tai täyttämällä sähköisen lomakkeen kerroliisalle.fi – kampanjasivulla. Kampanjan aikana yhteydenottoja postikortein tai sähköisellä lomakkeella tuli yhteensä n. 400 kpl. Tämä on hieno määrä, etenkin kun postikorttien jakaminen eri toimipaikoissa estyi korona-sulkujen vuoksi. Vastauksissa esille nousivat erityisesti kaupungin kaunis luonto, upeat järvet, harrastusmahdollisuudet, Tuurin kauppakylä sekä ihmisten välittömyys ja yhteisöllisyys.


Ajatuksia, kuvia ja positiivisia näkökulmia omasta kotikaupungista on tullut tasaisesti koko kampanjan ajan ja kokonaisuudessaan vastauksia on tullut todella hieno määrä! Kaupunginjohtajana minulle on tärkeää kuulla kuntalaisten ajatuksia siitä, mikä yhteisessä kotikaupungissamme on niin hyvää, että siitä pitäisi kaikkien tietää”, toteaa kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki. ”On ollut ilo huomata, että kuntalaiset ovat todella pysähtyneet miettimään omaa kotikaupunkiaan ja vastauksien mukana olemme saaneet myös paljon kuvia ihmisille tärkeistä ja iloa tuovista paikoista ja asioista”, Heinämäki jatkaa.


Kerro Liisalle - kampanjan aikana esiin tulleita ylpeyden aiheita ja hyväksi tunnistettuja asioita käytetään monipuolisesti kaupungin toiminnan kehittämisessä ja niitä tuodaan tutuksi erilaisilla jutuilla, kuvilla, haastatteluilla ja videoilla. Tätä oli tarkoitus aloittaa jo kampanja-aikana, mutta turvallisuussyistä vierailuja ei päästy tekemään.

Arvonta suoritettiin 6.7. Pop Up - kaupungintalolla ja arvonnan voitti 12-vuotias Joona Saarijärvi, jonka vastauksen mukaan Alavudella parasta on Motocross rata, Kunto-Lutra ja mm. kouluruoka. Joona voitti arvonnassa uuden iPhone 11 Pro Max - puhelimen.

Vaikka varsinainen Kerro Liisalle - kampanja on virallisesti ohi, voit jättää tällä sivulla kesän ajan kommentteja ja palautetta siitä, mikä Alavudella on ollut parasta kesän aikana? Missä olet vieraillut ja mikä on ollut lempikohteesi kesän aikana?

Alavus FacebookAlavus Instagram

Kampanjavastaavat

Hanna Lassila
viestintäsihteeri
Puh. 040 6740 468
hanna.lassila@alavus.fi

Annukka Mäenpää
toimistosihteeri
Puh. 044 5155 105
annukka.maenpaa@fasadi.com