Tapahtumat

10.11.2022

Markkinointiseminaari 2022 to 10.11.2022 klo 17.30-20.30 Hotelli OnnenTähdessä Tuurissa

Alavuden Kehityksen hallinnoimat Tieto lisää tulosta- ja Mikrosta Milliin -hankkeet järjestävät markkinoinnin huippuillan teemalla ”Kuinka asiakkaita saadaan ja kuinka ne pidetään” torstaina 10.11.2022 Tuurin OnnenTähden auditoriossa klo 17.30-20.30. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille!

Alavuden Kehityksen hallinnoimat Tieto lisää tulosta- ja Mikrosta Milliin -hankkeet järjestävät markkinoinnin huippuillan teemalla

”Kuinka asiakkaita saadaan ja kuinka ne pidetään”

Huikea markkinointiseminaari torstaina 10.11.2022 Tuurin OnnenTähden auditoriossa klo 17.30-20.30

Kahvitarjoilu klo 17.00 alkaen.

Hotelli OnnenTähti, 2. kerros
OnnenTie 7, Tuuri

Ainutkertainen mahdollisuus kuulla kolmea kiinnostusta herättävää keynote-puhujaa, jotka tuovat omat näkemyksensä ja osaamisensa kuulijoiden käyttöön!

Illan aikana inspiraatiota, iloa ja intoa yrittäjän arkeen tarjoilevat asiantuntevat ja ammattitaitoiset puhujat: mainos- ja markkinointitoimisto Aava & Bangin perustajaosakas ja yrityksen luova johtaja Mikko Kalliola, The other danish guy -yrittäjä Tommi Lähde sekä nykyisyysselittäjä Petri Rajaniemi.

Ohjelma:

klo 17.00-17.30 Kahvitarjoilu

klo 17.30-18.15 Mikko Kalliola

klo 18.15-19.00 Tommi Lähde

klo 19.00-19.15 Jaloittelutauko

klo 19.15-20.30 Petri Rajaniemi

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille!

>> VARAA OMA PAIKKASI HETI JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


Mainos- ja markkinointitoimisto Aava & Bangin perustajaosakas ja yrityksen luova johtaja Mikko Kalliola avaa Markkinointiseminaarisa 10.11.2022 sitä mitä markkinointi on sekä miten asiakkaita saadaan ja pidetään nykypäivän alati muuttuvilla markkinoilla.

Mikko Kalliola

on mainos- ja markkinointitoimisto Aava & Bangin perustajaosakas ja yrityksen luovajohtaja. Kuluneen 20 vuoden aikana, on Mikko ehtinyt toimia niin graafikkona ja konseptisuunnittelijana kuin toimitusjohtajana ja valmentajanakin. Hänet myös tunnetaan Kulttuuriosuuskunta Lilithin kuolleista herättäjänä sekä Tiimiakatemia Globalin ja Kasvu Open Oy:n hallituksen jäsenenä.

Mikon puheenvuoroista hurmaantuvat kuulijat, jotka haluavat avartaa ajatteluaan sekä kaipaavat arkeensa merkityksellisyyden tunnetta. Mikko ei jätä ketään kylmäksi, sillä hän pyrkii puheenvuorossaan herättämään tunteita ja “hämmennystä”, minkä kautta asiakkaat saavat oivalluksia ja löytävät uusia näkökulmia tekemiseensä. Kuulijoilta hän saa kiitosta omaperäisestä näkökulmasta, räjähtävästä energiasta ja huumorista.

Markkinointiseminaarin puheenvuorossaan Mikko Kalliola avaa sitä mitä markkinointi on sekä miten niitä asiakkaita saadaan ja pidetään nykypäivän alati muuttuvilla markkinoilla. Esityksen keskiössä on markkinoinnin asiakaskeskeisyys ja asiakastarpeiden vahva ymmärtäminen.


Markkinointiseminaarissa 10.11.2022 kuullaan myös The other danish guyn perustaja ja toimitusjohtaja Tommi Lähteen puheenvuoro.

Tommi Lähde

on The other danish guyn perustaja ja toimitusjohtaja, jonka puheenvuoron saamme kuulla markkinointiseminaarissa. Kyseisen alusvaatemerkin humoristisiin mainoksiin on vaikea olla törmäämättä.

- Tämän brändin tarina ei ole minun tarinani, se on ollut olemassa jo kauan ennen kuin se löydettiin. Tarina tarvitsee kertojansa ja saan olla yksi niistä, jotka kertovat sitä hetken aikaa, kertoo Lähde.

Hän yrittää olla toistamatta samoja virheitä monta kertaa. Hän tietää miten iso voima brändeissä piilee ja kuinka tärkeää on olla rehellinen itselleen ja muille.

- Valmiin menestysreseptin ja ”vahvan menestyjän” vaikutelman antamisen sijaan meidän pitäisi harjoittaa enemmän itselleen rehellisyyttä. Se on avain omaan potentiaaliin, jota meissä kaikissa on paljon enemmän kuin mitä äkkiä voisi kuvitella ja sillä saadaan aikaan ihmeellisiä asioita yritystoiminnassa. Siitä on jopa omakohtaista kokemusta, Lähde tuumii.


Nykyisyysselittäjä Petri Rajaniemi päättää Markkinointiseminaari-illan 10.11.2022 tarkastelemalla päivän aihetta laajemmassa kuvassa; tästä hetkestä menneeseen ja tulevaan.

Petri Rajaniemi

on nykyisyysselittäjä, joka päättää seminaari-illan tarkastelemalla päivän aihetta laajemmassa kuvassa. Kaari kantaa tästä hetkestä menneeseen ja tulevaan – eli mistä on tultu, missä ollaan nyt ja mitä seuraavaksi? Tavoitteena on auttaa epävarmuuden keskellä löytämään oleellinen - ja aina sanoa jotain sellaista mitä ei sano kukaan muu.


Kyseessä on siis vertaansa vailla oleva tilaisuus kuulla näiden loistoesiintyjien puheenvuorot. Ilta kannattaa varata kalenteriin ja ilmoittautua tähän maksuttomaan tilaisuuteen pikimmiten, sillä paikkoja on rajallinen määrä.

>> VARAA OMA PAIKKASI HETI JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Lämpimästi tervetuloa!


Lisätietoja:
Katja Urrila
projektipäällikkö
Alavuden Kehitys Oy
puh. 040 515 9647
katja.urrila@fasadi.com


Järjestäjänä Alavuden Kehitys Oy:n hallinnoimat Tieto lisää tulosta ja Mikrosta Milliin -hankkeet.

Tilaisuuden tarjoaa osallistujille Alavuden Seudun Osuuspankki, Tilitoimisto Accountor Alavus, Lähitapiola Etelä-Pohjanmaa sekä Alavuden Yrittäjät ry ja Töysän Yrittäjät ry.Takaisin

Viimeisimmät

08.01.2023

Kahden naisen putkiremppa -näytelmä su 8.1. klo 15 Töysän Nuorisoseuralla

Lue lisää

05.01.2023

Kahden naisen putkiremppa -näytelmä to 5.1. klo 19 Töysän Nuorisoseuralla

Lue lisää

04.01.2023

Verenluovutus Tuurin Kyläkaupalla ke 4.1. klo 14-18

Lue lisää