Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa tarjotaan koulupäivinä ja se on tarkoitettu perusopetuksen 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille sekä erityisen tuen vuosiluokkien 3.-9. oppilaille. Toimintaan osallistuminen on oppilaille vapaaehtoista ja maksullista. Lapsi voi osallistua toimintaan joko jokaisena koulupäivänä tai sopimuksen mukaan. Koulujen loma-aikoina ja viikonloppuina tarjotaan varahoitoa vain erityisen tuen oppilaille.

Iltapäivätoiminnan kuukausimaksuun sisältyy tapaturmavakuutus, välipala jokaisena toimintapäivänä ja toiminnassa käytettävät askartelu- yms. tarvikkeet. Aamupäivätoiminta on lisäpalvelu, josta peritään erillinen maksu kaikilta niiltä kuukausilta, joille lapselle on varattu paikka aamupäivätoiminnasta. Aamupäivätoiminta ei sisällä välipalaa.

Iltapäivätoiminnan tarkoituksena on tarjota ohjattua ja virkistävää vastapainoa ja tukea koulutyölle sekä myös mahdollisuuksia lasten omaan toimintaan ja lepoon turvallisen aikuisen seurassa. Toiminnassa varataan aikaa myös läksyjen tekemiseen. Kunkin ryhmän toiminta suunnitellaan yhteistyössä lapsiryhmän kanssa.

Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään alakoulujen yhteydessä. Toimintaan haetaan Wilman kautta ja päätös tiedotetaan kirjeitse.

Yhteystiedot

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan
koordinaattori Tanja Taipalus

Puh. 040 139 5314
tanja.taipalus@alavus.fi