E-aineistot


E-kirjat ja E-äänikirjat

Pääasiassa suomenkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta. Lainaamiseen tarvitset kirjastokortin numeron ja pin-koodin.

Siirry Ellibs Libraryyn

Katso ohje e-kirjojen lainaamiseen

eMagz

 eMagzista löydät yli viisikymmentä kotimaista ammatti- ja aikakauslehteä. Lehtien näköisversioita pääset lukemaan millä tahansa päätelaitteella, kun olet kirjaston verkossa.

ePress

ePress on sähköinen sanomalehtipalvelu, joka tarjoaa kotimaiset paikallis- ja maakuntalehdet luettavaksi heti niiden ilmestyttyä painosta. Lehdet ovat digitaalisina näköisversioina, täysin samassa muodossa kuin painosta ilmestyvät painetut lehdet. Palvelu on käytettävissäsi millä tahansa päätelaitteella kirjaston verkossa.

Naxos Music Library

Kuuntelupalvelussa on yli 1,8 miljoonaa kappaletta, mm. klassista, elokuvamusiikkia, bluesia, joululauluja ja maailmanmusiikkia. Palveluun voit kirjautua Eepos-kirjastojen korteilla. Musiikkia voit kuunnella selaimen kautta tai erillisellä sovelluksella.

Naxos Music Library Jazz

Naxos Music Library Jazz on verkossa käytettävä jazzmusiikin kokoelma, josta löytyy yli 185 000 kappaletta. Kokoelmassa on valikoima jazzia eri aikakausilta sekä suurilta että pieniltä levy-yhtiöiltä. Palveluun voit kirjautua Eepos-kirjastojen korteilla. Musiikkia voit kuunnella selaimen kautta tai erillisellä sovelluksella.

Naxos Spoken Word

Naxos Spoken Word -palvelu laajentaa Eepos-kirjastojen e-äänikirjojen tarjontaa tuhansilla äänikirjoilla. Palvelu sisältää pääasiassa englanninkielisiä äänikirjoja ja kuunnelmia, mutta myös jonkin verran ranskan-, saksan- ja portugalinkielistä kirjallisuutta. Naxos Spoken Wordista löydät sekä kauno- että tietokirjallisuutta: muun muassa klassikoita, muistelmia, bisneskirjallisuutta ja kielikursseja.

Rockway

Kirjaston asiakkailla on nyt mahdollisuus lainata Rockway-palvelusta kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla musiikin verkkokursseja. Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa ja niitä voi myös varata. Kurssiaineistoon kuuluu videoita, tulostettavaa oheismateriaalia ja mahdollisuus nauhoittaa omaa soittoa ja verrata sitä opettajan soittoon.
Lainattavissa on mm. laulu-, piano-, rumpu- ja kitarakursseja.
Käytössä kaikissa Eepos-kirjastoissa.