Sosiaalipalvelut

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023.
Tietoa Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastuslaitoksen palveluista ja ajantasaiset yhteystiedot löydät hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta www.hyvaep.fi.

Kaikki sosiaalipalveluiden yhteystiedot löytyvät siis uudelta verkkosivulta www.hyvaep.fi.Näitä aiemmin julkaistuja sisältöjä ei enää päivitetä ja ne tulevat poistumaan vuoden 2023 aikana:

Sosiaalipalveluiden tarkoituksena on edistää ihmisten hyvinvointia, turvallisuutta, osallisuutta, sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta sekä yhteisöjen toimivuutta.

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä (KuusSoTe) on aloittanut toimintansa 1.1.2016 laajentaen toimialaansa aikaisemman terveydenhuollon kuntayhtymän toiminnasta myös sosiaalitoimen tehtäviin.

Kuntayhtymän jäsenkunnat ovat Alavuden kaupunki, Kuortaneen kunta, Soinin kunta ja Ähtärin kaupunki. KuusSoTe vastaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä ja toimii tilaaja- ja viranomaistahona.

Puhelinvaihde ma-pe klo 9-15 puh. 06 2525 1201

Sosiaalipalveluiden yhteystiedot ajanvaraukseen, ohjaukseen ja neuvontaan verkkosivulla www.kuussote.fi. Kuussoten verkkosivut poistuvat maaliskuun lopussa.

Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja kriisipäivystyskeskuksen suora päivystysnumero asiakkaille    044 470 0444

Sosiaalipalvelujen ajanvaraus, ohjaus ja neuvonta

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
www.hyvaep.fi

www.kuussote.fi