Avoimet työpaikat

Alavuden kaupunki  työllistää n. 600 eri alan ammattilaista. Kaupungin palveluksessa on mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, tekniikan, maaseutu- ja lomituspalveluiden ammattilaisia.

Alavuden kaupunki käyttää rekrytoinnissa Kuntarekry.fi  -palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Jatkossa myös sijaisten rekerytoinnissa siirrytään järjestelmän käyttöön. Sähköinen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset allaolevien työpaikkailmoitusten kautta tai esim. haulla www.Kuntarekry.fi -sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.  Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla.

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä myös suoraan Kuntarekryssä ja MOL:n sivuilla.

 


Henkilökohtainen avustaja

20.06.2019
 
44 syntynyt naistyönantaja hakee henkilökohtaista avustajaa 15h/kk, mieluiten kaksi kertaa viikossa. Avustajan tehtävä auttaa kodinhoidossa, pesuissa, ulkoilussa ja asioinnissa. Avustaja turvaa/tukee liikkumisessa. Avustettavalla koira-allergia ja astma sekä hahmotuksen vaikeutta. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtainen avustaja

19.06.2019
 
Naistyönantaja hakee henkilökohtaista avustajaa sijaisuuteen. Heinäkuusta lähtien sijaisuus kestää minimissään 10kk ja jos jatkoa, niin varmistuu myöhemmin. Työnantaja sairastaa silmäoireista dystoniaa. Työaika on 30h/kk. Töitä on 2 kertaa viikossa. Pääsääntöinen työtehtävä on toimia avustettavan silminä. Työtehtävinä on ruoanlaittoa, avustamista kommunnikoinnissa ja harrastustoiminnan mahdollistamista mm. ulkoilua, uintia ja kuntosalilla käyntiä sekä asiointiapuna toimimista. Työnantajalla on kissa. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtainen avustaja

14.06.2019
 
Näkövammainen alavutelainen miestyönantaja hakee henkilökohtaista avustajaa 20h/kk ja 1.7 alkaen 30-35h/kk. Työnantaja asuu asumispalveluyksikössä Seinäjoella, Eskoossa. Työtehtävinä on harrastustoiminnan ja vapaa-ajan mahdollistaminen mm. ulkoilu,piirtäminen, musiikin kuuntelu sekä asionneilla käynti. Avustettava sairastaa epilepsiaa, kohtaukset harvinaisia, ensiapu annettava ja se neuvotaan. Avustajalta toivottaisiin humoristisuutta, selkokielisyyttä, rentoutta ja sitoutumiskykyä työhön. Avustajan työhön ei ole muodollisia pätevyys- ja koulutusvaatimuksia. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.
Lue lisää..
 
 

Perusopetuksen ja lukion lehtorin sijaisuus

11.06.2019
 
Alavuden kaupunki julistaa haettavaksi perusopetuksen ja lukion lehtorin viransijaisuuden ajalle 7.8.-20.12.2019. Opetettavat aineet ovat englanti ja saksa Alavuden yläkoululla ja Alavuden lukiolla. Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viran täytössä käytetään kahden kuukauden koeaikaa.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtainen avustaja

17.06.2019
 
Haetaan 18-vuotiaalle teuvalaiselle naistyönantajalle henkilökohtaista avustajaa Alavudelle koulun lukuvuosiin. Loma-ajoilla eri avustaja kotipaikkakunnalla Teuvalla. Työaika on 30h/k, vähentäen koulun loma-ajat. Työajoista sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa. Työtehtävinä on harrastustoiminnan mahdollistaminen mm. ulkoilu, uinti, ratsastus, kuntosali ja ruoanlaittoa yhdessä sekä asiointiapu. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa. Teknisistä syistä rekrytoiva yksikkö ja työnantaja kohdassa lukee Eskoo.
Lue lisää..
 
 

Siivoojien ja laitoshuoltajien sijaisuudet

06.02.2019
 
Tämän ilmoituksen kautta voi jättää hakemuksen Alavuden kaupungin siivouspalvelujen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin (vuosiloma, sairausloma ym.) kaupungin kohteissa; kouluilla, päiväkodeissa, virastoissa, liikuntapaikoilla, palvelutaloissa ja muissa kohteissa. Kelpoisuusehtona mielellään alan tutkinto ja/tai jonkin verran alakohtaista työkokemusta. Otamme yhteyttä hakijoihin mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi. Mahdolliset sijaisuudet ilmoitetaan tekstiviestillä. Sijaishakija kuittaa sijaisuuden hoidettavakseen samoin tekstiviestillä. Huomaa myös hakuilmoituksemme yhdistelmätyöntekijöiden sijaisuuksiin (työavain 177167). Tehtävät sisältävät valmistus- tai jakelukeittiön hoitamista ja siivousta.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtaisen avustajan sijaisuudet

02.01.2019
 
Henkilökohtaisen avustajan työnantajat hakevat avustajia akuutteihin sijaisuuksiin. Työtarjous lähetetään yleensä tekstiviestillä, työhön meno lyhyellä varoajalla. Työhön kuuluu avustaa vammaista henkilöä arjen asioissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinnissa ja harrastuksissa. Työ on kokoaikaista tai osa-aikaista päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Työnantajana toimii vammainen henkilö, joka määrittelee työajan avuntarpeensa mukaan. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä. Huomioimme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä. Koulutus ei ole välttämätön. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus www.kuntarekry.fi -osoitteessa. Kuntarekryn etusivulta löytyy avoimet työpaikat -palkki. Kirjoita ensimmäiseen hakukenttään "avustajien tehtävät" ja toiseen tämän julkaisun tiedot eli "ESKOO-04-15-19". Näin saat jätettyä hakemuksesi sijaisuuksia varten. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa. Teknisistä syistä rekrytoiva yksikkö ja työnantaja kohdassa lukee Eskoo.
Lue lisää..
 
 

Sijaisia Alavuden varhaiskasvatukseen

14.12.2018
 
Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Alavuden kaupungin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin. Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa. Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi. Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Sijaisuutta voidaan tarjota myös puhelimitse. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (804/92) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.
Lue lisää..