Avoimet työpaikat

Alavuden kaupunki  työllistää n. 600 eri alan ammattilaista. Kaupungin palveluksessa on mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, tekniikan, maaseutu- ja lomituspalveluiden ammattilaisia.

Alavuden kaupunki käyttää rekrytoinnissa Kuntarekry.fi  -palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Jatkossa myös sijaisten rekerytoinnissa siirrytään järjestelmän käyttöön. Sähköinen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset allaolevien työpaikkailmoitusten kautta tai esim. haulla www.Kuntarekry.fi -sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.  Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla.

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä myös suoraan Kuntarekryssä ja MOL:n sivuilla.

 


Terveydenhoitajan sijaisuus, Nauvon terveysasema

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi TERVEYDENHOITAJAN sijaisuuden Nauvon lääkärinvastaanottoon 15.8.2022-19.2.2023.

Etsimme tiimimme itsenäisestä työstä pitävää terveydenhoitajaa. Keskeiset työtehtävät koostuvat saariston pienen terveysaseman monipuolisista työtehtävistä. Niihin sisältyy terveydenhoitajan tehtävät ajanvarausvastaanotolla sekä hoidontarpeenarviointi puhelimessa tai vastaanotolla.

Sinulla on hyvät kliiniset taidot, ja sinulla on LOVe voimassa. Työkokemus vastaavista tehtävistä terveysasemalla katsotaan eduksi. Työ edellyttää joustavuutta ja hyvä yhteistyötaitoja. Ennen kaikkea sinulla on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Työsi on päivätyötä.
Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Tehtävän hoitaminen edellyttää riittävää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta (454639). Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 17.7.2022 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.

Lue lisää..

Henkilökohtainen avustaja

Haetaan henkilökohtaista avustajaa naistyönantajalle.

Työaika 20 tuntia viikko, työpäivät maanantaista perjantaihin.

Työtehtävinä ovat asiointi, hygienian hoito/ WC-toiminnoissa avustaminen, ruoanlaitto, kodinhoito, liikkumisessa/siirtymisessä avustaminen, harrastus- ja vapaa-ajan toiminnoissa avustaminen.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan Hea-keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Lue lisää..

Päätoiminen tuntiopettaja, valmistava ja S2-opetus

Alavuden kaupungin sivistyspalveluissa on haettavana päätoiminen tuntiopettaja valmistavan ja S2-opetuksen yhteiseen tehtävään ajalle 8.8.2022 - 3.6.2023.

Valmistava opetus on tarkoitettu esi- ja perusopetusikäisille maahanmuuttajataustaisille lapsille ja nuorille, joilla ei ole vielä tarvittavia kielellisiä valmiuksia esi- tai perusopetuksessa opiskeluun. Valmistavan opetuksen opettaja opettaa vasta maahantulleille perusopetusikäisille oppilaille suomen kieltä sekä vastaa oppilaiden henkilökohtaisen oppimissuunnitelman tekemisestä ja kotouttamisesta. S2-opetuksen tavoitteena on vahvistaa oppilaan suomen kielen taitoa sekä vahvistaa edellytyksiä yhdenvertaiseen kouluyhteisön jäsenenä toimimisen edellytyksiä. Opetusvelvollisuus on 26 vuosiviikkotuntia.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja ja monikultturillista osaamista. Opettajalta vaaditaan opetuksen yksilöllisen eriyttämisen taitoja ja kykyä toimia joustavasti erilaisissa tilanteissa. Toivomme hyviä yhteistyötaitoja ja ratkaisukeskeisyyttä.

Huomioimme ensisijaisesti hakijat, joilla on luokanopettajan, erityisluokanopettajan tai aineenopettajan kelpoisuus, mutta mahdollisesti myös hakijat, joilla on muu soveltuva koulutus ja työkokemus. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetksen 986/1998 mukaiset.

Valinta on ehdollinen siihen saakka, että valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittänyt nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Palkkaus OVTES:n mukaan.
Viran täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lue lisää..

Henkilökohtainen avustaja

Haetaan henkilökohtaista avustajaa naistyönantajalle.

Työaika 15h/vko. Töitä on ma-pe.

Työtehtävinä on kodinhoitotehtäviä, ruoanlaittoa, avustaminen hygienian hoidossa ja tarpeen mukaan pukeutumisessa sekä asiointiapu.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan Hea-keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa

Lue lisää..

Siivoojien sijaisuudet

Etsimme sijaisia eri pituisiin siivoojien ja laitoshuoltajien sijaisuuksiin. Työkohteitamme ovat kaupungin kaikki toimitilat kuten koulut, päiväkodit, toimistot, liikuntatilat ja vanhainkodit. Työ on tavanomaista laitossiivousta, päiväkodeissa tehtäviin voi kuulua myös pienimuotoisia keittiötehtäviä. Työaika sijoittuu pääosin arkisin klo 7.00-15.30 ja on kokopäivätyötä, mutta tarjolla on myös lyhyempää työaikaa iltaisin, joten osa sijaisuuksista sopii hyvin vaikkapa lisätyöksi opiskelijalle tai muuten osa-aikatyötä etsivälle.

Alan koulutus tai työkokemus katsotaan eduksi. Edellytämme siivouspalvelutehtävissä tarvittavien tavanomaisten työmenetelmien ja välineiden hallintaa ja joustavuutta muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa.

Lue lisää..

Sijaisia Alavuden varhaiskasvatukseen

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Alavuden kaupungin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Sijaisuutta voidaan tarjota myös puhelimitse.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (804/92) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Lue lisää..

Tärkeät linkit

Lisätietoa kunta-alan työstä ja työpaikoista www.kuntarekry.fi 

Nuorten kesätyöllistämistuki
yrityksille ja yhteisöille 2022
(Haku alkaa kesäkuussa)

Nuorten kesätyöpaikat 2022
(linkki aukeaa haun alkaessa 1.3.)

Kuntarekryn rekisteriseloste

Paikallinen työnhakupalvelu
PestuuMarkkinat.fi
- työllistä tai työllisty
paikallisesti,
nopeasti ja helposti!