Avoimet työpaikat


Olisitko sinä yksi Alavuden kaupungin noin 600 eri alan ammattilaisesta?
Alavuden kaupungin palveluksessa työskentelee mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, liikunnan, tekniikan ja maaseutupalveluiden osaajia.

Työsuhde-etuina tarjoamme mm. rekrylisän, ePassin, jota voi hyödyntää liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin sekä uusien vakituisten työntekijöiden kahden viikon palkallisen loman takuun ensimmäisenä lomanmääräytymisvuonna. Käytössämme on hyvät, ennaltaehkäisevät työterveyspalvelut. Lisäksi kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tuemme kouluttautumista.

Alavudella osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö saa aikaan hyviä palveluita asukkaille - tule meille innostumaan ja onnistumaan työssäsi!

Kaupunkina Alavus on monimuotoinen ja täällä on kattavat palvelut. Kaikki on sopivasti lähellä ja ympärillä kaunis luonto. Asuminen Alavudella on edullista ja harrastusmahdollisuuksia on runsaasti kaiken ikäisille. Vastapainoa työlle tarjoavat myös monet tapahtumat, joita alueen aktiiviset yhdistykset ja yritykset järjestävät ympäri vuoden.

Rekrytoinnissa Alavuden kaupunki käyttää Kuntarekry.fi -palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Järjestelmää käytetään myös sijaisten rekrytoinnissa. Sähköisen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset alla olevien työpaikkailmoitusten kautta tai esim. haulla www.Kuntarekry.fi-sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.

Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla.

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä myös suoraan Kuntarekryssä ja TE-palveluiden sivuilla.


Resurssiopettaja, alakoulut

Haemme alakoulujen resurssopettajaa!

Alavuden sivistyspalveluissa on haettavana määräaikainen perusopetuksen resurssiopettajan tehtävä ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025.

Resurssiopettaja tulee toimimaan laadittavan suunnitelman mukaisesti vuosiluokilla 1.-6. Opetusvelvollisuus tehtävässä on 24 viikkotuntia.

Etsimme tehtävään yhteistyön taitajaa mahdollistamaan opetusryhmien jakamista pienempiin opetusryhmiin joustavasti sekä yhteisopettajuuden keinoin.

Itseohjautuvan työskentelyotteen lisäksi tarvitset tehtävässä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä kykyä työskennellä moniammatillisesti.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.

Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valinta tulee olemaan ehdollinen siihen saakka, että valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Lue lisää..

Luokanopettaja

Luokanopettajaksi Kirkkomännikön kouluun Alavudelle!

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee luokanopettajaa Kirkkomännikön kouluun ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025.

Kirkkomännikön koulu toimii peruskorjatuissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Koulussa on noin 350 alakoulun oppilasta ja 40 henkilökunnan jäsentä. Koulussa opettajat tekevät tiivistä yhteistyötä muun muassa kaksisuuntaisen integraation ja opetuksen kehittämisen merkeissä.

Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittänyt nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus OVTES:n mukainen.

Lue lisää..

Kerho-ohjaaja

Oletko sinä, yhdistyksesi tai yrityksesi kiinnostunut koulupäivän yhteyteen järjestettävien kerhojen ohjaustehtävistä lukuvuonna 2024-2025?

Oletko sinä, yhdistyksesi tai yrityksesi kiinnostunut koulupäivän yhteyteen järjestettävien kerhojen ohjaustehtävistä lukuvuonna 2024-2025?

Alavus harrastaa 2024-2025 -hankkeen tavoitteena on tarjota jokaiselle alavutelaisille peruskouluikäiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus maksuttomaan ja mieleiseen harrastukseen koulupäivän yhteydessä. Hankkeen mukaisen harrastustoiminnan tulee olla oppilaslähtöistä ja säännöllistä eikä se edellytä oppilailta aikaisempaa harrastuneisuutta.

Järjestettävät harrastukset perustuvat tammikuussa 2024 toteutettuun kyselyyn, jossa kysyttiin lasten ja nuorten harrastustoiveita. Alavudella toivotuimpia harrastuksia olivat mm. palloilu, kuntosali, uinti, kuvaamataito, parkour, eläintenhoito ja monitoimikerho. Suurin osa harrastuksista järjestetään kouluilla. Koko lukuvuoden kestävät kerhot käynnistetään elokuun 2024 aikana.

Kirjoita meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja erityistaidoistasi. Hakemuksesta olisi hyvä ilmetä millaisen kerhon ohjaamisesta olet kiinnostunut ja millä koululla.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lue lisää..

Tärkeät linkit

Lisätietoa kunta-alan työstä ja työpaikoista www.kuntarekry.fi 

Nuorten kesätyöllistämistuki
yrityksille ja yhteisöille 2024
(Haku alkaa kesäkuussa)

Nuorten kesätyöpaikat 2024
Hakuaika 1.3.-14.4.2024

Kuntarekryn tietosuojaseloste

Työllistä ja työllisty!
Job well done -työnvälityssivusto