Avoimet työpaikat

Alavuden kaupunki  työllistää n. 600 eri alan ammattilaista. Kaupungin palveluksessa on mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, tekniikan, maaseutu- ja lomituspalveluiden ammattilaisia.

Alavuden kaupunki käyttää rekrytoinnissa Kuntarekry.fi  -palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Jatkossa myös sijaisten rekerytoinnissa siirrytään järjestelmän käyttöön. Sähköinen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset allaolevien työpaikkailmoitusten kautta tai esim. haulla www.Kuntarekry.fi -sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.  Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla.

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä myös suoraan Kuntarekryssä ja MOL:n sivuilla.

 


Henkilökohtainen avustaja

Näkövammainen alavutelainen miestyönantaja hakee henkilökohtaista avustajaa.

Työaika on 20h/kk.

Työnantaja asuu asumispalveluyksikössä Seinäjoella, Eskoossa.

Avustajan työpäivät mieluiten joka toinen viikonloppu pe,la tai su.
Töitä on n. 2kertaa viikossa.

Työtehtävinä on harrastustoiminnan ja vapaa-ajan mahdollistaminen mm. ulkoilu, piirtäminen, musiikin kuuntelu sekä asioinneilla käynti.

Avustajalta toivottaisiin humoristisuutta, selkokielisyyttä, rentoutta, sitoutumiskykyä työhön ja mieluiten kokemusta kehitysvammaisuudesta tai sosiaali/terveysalalta.

Avustajan työhön ei ole muodollisia pätevyys- ja koulutusvaatimuksia.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan Hea-keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Lue lisää..

Henkilökohtainen avustaja

Haetaan henkilökohtaista avustajaa -47 syntyneelle miestyönantajalle.

Työaika on 30h/kk. Työajoista sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Työtehtävinä on harrastus- ja vapaa-ajan mahdollistaminen sekä avustaminen kodinhoitotehtävissä ja pihatöissä.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan Hea-keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Lue lisää..

Palveluvastaava, määräaikainen

Haemme palveluvastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.2. - 31.12.2021. Työkohteena työsuhteen alussa on Sääskiniemen koulu. Viikko 9 on koulujen talvilomaviikko, jonka aikana työkohde on joku muu Alavuden kaupungin toimipisteistä. Asiakaskunta koostuu koulun ja päiväkoti Sydänkävyn n. 50 oppilaasta, päiväkotilapsesta ja henkilöstön edustajasta. Palveluvastaavan tehtävänä on vastata itsenäisesti vastuualueensa valmistuskeittiön toiminnasta, kuten ruokien valmistuksesta, astiahuollosta ja tarviketilauksista. Lisäksi tehtäviin kuuluvat vastuukiinteistön ylläpito- ja perussiivoustehtävät.

Lue lisää..

Henkilökohtainen avustaja

-48 syntynyt naistyönantaja hakee henkilökohtaista avustajaa.

Työaika on 11h/vk ja 44h kuukaudessa.

Avustajan tarve on ruonlaitossa, kodinhoidossa, pesuissa avustamisessa ja asiointiavussa.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa. Teknisistä syistä rekrytoiva yksikkö ja työnantaja kohdassa lukee OPUS Eskoo.

Lue lisää..

Sijaisia Alavuden varhaiskasvatukseen

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Alavuden kaupungin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Sijaisuutta voidaan tarjota myös puhelimitse.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (804/92) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Lue lisää..

Ruokapalvelutyöntekijä

Tällä hakuilmoituksella etsitään sijaisia ruokapalvelujen sijaisuuksiin kaupungin eri yksiköissä: valmistuskeittiöissä terveyden- ja vanhustenhoidon yksiköissä ja kouluilla sekä palvelukeittiöissä päiväkodeissa. Sijaistuskohteet ja tehtävät määräytyvät hakijan osaamisen mukaan. Tarjolla sekä ruoanvalmistuksesta vastaavan että keittiöapulaisen tehtäviä. Joissakin kohteissa työhön kuuluu kohteen siivouksesta vastaaminen.

Täyttämällä Kuntarekryn hakemuksen hakija ilmoittautuu ruokapalvelujen sijaisrekisteriin. Hakijat haastatellaan ja heidän soveltuvuutensa eri tehtäviin ja työkohteisiin arvioidaan. Tämän jälkeen sopiville sijaisille ilmoitetaan vapautuvista sijaisuuksista tekstiviestillä. Sijaisuudet voivat olla äkillisiä ja lyhytkestoisia.

Hakijalta vaaditaan hygieniapassi, mielellään alan tutkinto ja/tai jonkin verran alakohtaista työkokemusta

Lue lisää..