Avoimet työpaikat


Olisitko sinä yksi Alavuden kaupungin noin 600 eri alan ammattilaisesta?
Alavuden kaupungin palveluksessa työskentelee mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, liikunnan, tekniikan ja maaseutupalveluiden osaajia.

Työsuhde-etuina tarjoamme mm. rekrylisän, ePassin, jota voi hyödyntää liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin sekä uusien vakituisten työntekijöiden kahden viikon palkallisen loman takuun ensimmäisenä lomanmääräytymisvuonna. Käytössämme on hyvät, ennaltaehkäisevät työterveyspalvelut. Lisäksi kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tuemme kouluttautumista.

Alavudella osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö saa aikaan hyviä palveluita asukkaille - tule meille innostumaan ja onnistumaan työssäsi!

Kaupunkina Alavus on monimuotoinen ja täällä on kattavat palvelut. Kaikki on sopivasti lähellä ja ympärillä kaunis luonto. Asuminen Alavudella on edullista ja harrastusmahdollisuuksia on runsaasti kaiken ikäisille. Vastapainoa työlle tarjoavat myös monet tapahtumat, joita alueen aktiiviset yhdistykset ja yritykset järjestävät ympäri vuoden.

Rekrytoinnissa Alavuden kaupunki käyttää Kuntarekry.fi -palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Järjestelmää käytetään myös sijaisten rekrytoinnissa. Sähköisen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset alla olevien työpaikkailmoitusten kautta tai esim. haulla www.Kuntarekry.fi-sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.

Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla.

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä myös suoraan Kuntarekryssä ja TE-palveluiden sivuilla.

Tärkeät linkit

Lisätietoa kunta-alan työstä ja työpaikoista www.kuntarekry.fi 

Nuorten kesätyöllistämistuki
yrityksille ja yhteisöille 2023
(Haku alkaa kesäkuussa)

Nuorten kesätyöpaikat 2023
Sähköinen haku 1.3.-14.4.2023

Kuntarekryn tietosuojaseloste

Työllistä ja työllisty!
Job well done -työnvälityssivusto