Avoimet työpaikat

Alavuden kaupunki  työllistää n. 600 eri alan ammattilaista. Kaupungin palveluksessa on mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, tekniikan ja maaseutupalveluiden ammattilaisia.

Alavuden kaupunki käyttää rekrytoinnissa Kuntarekry.fi -palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Jatkossa myös sijaisten rekrytoinnissa siirrytään järjestelmän käyttöön. Sähköinen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset allaolevien työpaikkailmoitusten kautta tai esim. haulla www.Kuntarekry.fi-sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.

Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla.

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä myös suoraan Kuntarekryssä ja MOL:n sivuilla.

 


Autonkuljettaja

Autonkuljettajan tehtävänä on vastata itsenäisesti ateriakuljetuksista Alavuden yläkoululta ja Aseman koululta päiväkoteihin. Kalustona on tällä hetkellä Citroen Jumper -pakettiauto perälavanostimella. Työaika on 15 h/vko (39,22 % kokoaikaisesta). Työpäivät ovat ma-pe klo 9.00-12.00. Tehtävä sopii esimerkiksi lisätyöksi. Hakijan osaamisen mukaan voimme tarjota lisäksi ruoka- ja/tai siivouspalvelutehtäviä, jolloin työaika voi olla jopa 100 %.

Edellytämme voimassa olevaa B-ajokorttia. Arvostamme joustavuutta muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa, taloudellista ajotapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Koska tehtävässä toimitaan koulujen ja päiväkotien piha-alueilla, edellytämme valittavalta ehdotonta tarkkuutta ja turvallisuuden huomioimista. Työhön sisältyy kuljetuslaatikoiden nostoja, joten valitulla tulee olla hyvä fyysinen kunto. Toimeen valitun tulee esittää kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lue lisää..

Liikuntapaikkamestari / työnjohtaja

Hakuaikaa on jatkettu. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.

Haemme Alavuden kaupungin liikuntapalveluihin LIIKUNTAPAIKKAMESTARIA/TYÖNJOHTAJAA
vakinaiseen työsopimussuhteeseen.

Liikuntapaikkamestarina toimit liikuntapaikkojen ja -alueiden työnjohtajana, organisoit niiden hoitoa, toimintaa ja käyttöön liittyviä työtehtäviä.

Liikuntapaikkamestari on työhön osallistuva työnjohtaja. Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.
Keväällä 2023 valmistuu mittavan peruskorjauksen läpi käynyt liikunta/uimahalli Kunto-Lutra, jonka toiminnassa olet aktiivisesti mukana.

Kelpoisuusvaatimuksena liikuntapaikkamestarin koulutus tai muu soveltuva koulutus sekä hyvät tiedot liikuntapaikkojen ja alueiden kunnossapidosta. Työssä vaaditaan hyvää vuorovaikutustaitoa, paineensietokykyä ja tietoteknistä taitoa. Edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkamista hyväksyttävä todistus terveydentilasta.
Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan.
Työaika on 38,25h/viikko.

Kaupunki takaa uudelle työntekijälle kahden viikon palkallisen loman ensimmäisenä lomanmääräytymisvuonna.

Työn aloitus 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 11.12.2022 klo 23.59.

Lisätietoja Liikuntapalvelupäällikkö Leena Smolander 044 550 2057 leena.smolander@alavus.fi

Lue lisää..

Ruokapalvelutyöntekijä

Alavuden kaupungin ruoka- ja siivouspalveluissa työskentelee yli 70 alan ammattilaista erilaisissa työkohteissa. Etsimme nyt sijaisia keittiöillemme määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät määräytyvät hakijan osaamisen mukaan astiahuollosta ja muista avustavista tehtävistä aina ruokapalveluvastaavan tehtäviin. Osassa kohteista työhön voi kuulua myös siivoustehtäviä. Työkohteinamme ovat niin valmistus- kuin jakelukeittiötkin, ja niissä työskennellään osana tiimiä tai itsenäisesti.
Kun jätät hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme osaamisesi ja soveltuvuutesi eri kohteisiimme. Sinut lisätään sijaispankkiimme ja sinulle voidaan tarjota sijaisuuksia tekstiviestillä tai soittamalla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ruokapalvelutehtävissä tarvittavien tavanomaisten työmenetelmien ja välineiden hallintaa. Kelpoisuusehtona on catering-alan perustutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus.

Lue lisää..

Siivoojien sijaisuudet

Etsimme sijaisia eri pituisiin siivoojien ja laitoshuoltajien sijaisuuksiin. Työkohteitamme ovat kaupungin kaikki toimitilat kuten koulut, päiväkodit, toimistot, liikuntatilat ja vanhainkodit. Työ on tavanomaista laitossiivousta, päiväkodeissa tehtäviin voi kuulua myös pienimuotoisia keittiötehtäviä. Työaika sijoittuu pääosin arkisin klo 7.00-15.30 ja on kokopäivätyötä, mutta tarjolla on myös lyhyempää työaikaa iltaisin, joten osa sijaisuuksista sopii hyvin vaikkapa lisätyöksi opiskelijalle tai muuten osa-aikatyötä etsivälle.

Alan koulutus tai työkokemus katsotaan eduksi. Edellytämme siivouspalvelutehtävissä tarvittavien tavanomaisten työmenetelmien ja välineiden hallintaa ja joustavuutta muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa.

Lue lisää..

Sijaisia Alavuden varhaiskasvatukseen

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Alavuden kaupungin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Sijaisuutta voidaan tarjota myös puhelimitse.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (804/92) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Lue lisää..

Tärkeät linkit

Lisätietoa kunta-alan työstä ja työpaikoista www.kuntarekry.fi 

Nuorten kesätyöllistämistuki
yrityksille ja yhteisöille 2022
(Haku alkaa kesäkuussa)

Nuorten kesätyöpaikat 2022
(linkki aukeaa haun alkaessa 1.3.)

Kuntarekryn rekisteriseloste

Paikallinen työnhakupalvelu
PestuuMarkkinat.fi
- työllistä tai työllisty
paikallisesti,
nopeasti ja helposti!