Avoimet työpaikat

Alavuden kaupunki  työllistää n. 600 eri alan ammattilaista. Kaupungin palveluksessa on mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, tekniikan, maaseutu- ja lomituspalveluiden ammattilaisia.

Alavuden kaupunki käyttää rekrytoinnissa Kuntarekry.fi  -palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Jatkossa myös sijaisten rekerytoinnissa siirrytään järjestelmän käyttöön. Sähköinen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset allaolevien työpaikkailmoitusten kautta tai esim. haulla www.Kuntarekry.fi -sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.  Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla.

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä myös suoraan Kuntarekryssä ja MOL:n sivuilla.

 


Luokanopettaja

11.04.2019
 
Alavuden kaupunki julistaa haettavaksi luokanopettajan viran 1.8.2019 alkaen. Viran alkusijoituspaikka on Kirkkomännikön koulu. Haemme opettajaa alkuopetukseen. Arvostamme perehtymistä yhteisopettajuuteen. Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viran täytössä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.
Lue lisää..
 
 

Luokanopettajan sijaisuus

11.04.2019
 
Alavuden kaupunki julistaa haettavaksi luokanopettajan viransijaisuuden ajalle 1.8.2019-31.7.2020 Sääskiniemen koululla. Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viran täytössä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtainen avustaja

16.04.2019
 
Haetaan 18-vuotiaalle naistyönantajalle henkilökohtaista avustajaa Alavudelle ja Teuvalle. Työaika on 30h/kk. Työajoista sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa. Työtehtävinä on harrastustoiminnan mahdollistaminen mm. ulkoilu, uinti, ratsastus, kuntosali ja ruoanlaittoa yhdessä sekä asiointiapu. Kouluaikoina työpaikka on Alavudella ja koulun loma-aikoina työpaikka on Teuvalla. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa. Teknisistä syistä rekrytoiva yksikkö ja työnantaja kohdassa lukee Eskoo.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtainen avustaja

16.04.2019
 
80 syntynyt nainen hakee avustajaa 30h/kk vapaa-ajalle. Avustettavalla kehitysviivästymä eikä hän puhu paljoa. Avustajan tehtävä on olla mukana vapaa-ajalla, esim. konserteissa, ulkoiluapuna ja kaupoilla sekä auttaa wc-toiminnoissa. Avustajan työhön ei ole muodollisia pätevyys- ja koulutusvaatimuksia. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa. Teknisistä syistä rekrytoiva yksikkö ja työnantaja kohdassa lukee Eskoo.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtainen avustaja

16.04.2019
 
56 syntynyt miestyönantaja hakee henkilökohtaista avustajaa vakituiseen työsuhteeseen 15h/vko. Töitä ma-pe, pääsääntöisesti 3h/pvä, klo 10 aikaisintaan. Työajat myös sovittavissa. Työtehtäviin kuuluu asiointiapua, ruoanlaittoa, pyörätuolilla liikkumisessa avustamista. Työnantaja tupakoi sisällä tuulettimen alla. Avustajan työhön ei ole muodollisia pätevyys- ja koulutusvaatimuksia. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa. Teknisistä syistä rekrytoiva yksikkö ja työnantaja kohdassa lukee Eskoo.
Lue lisää..
 
 

Päiväkodinopettaja (2)

15.04.2019
 
Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee varhaiskasvatukseen kahta päiväkodinopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op. Hakijalta odotamme pätevyysvaatimusten lisäksi tiimityökykyä, joustavaa ja kehittävää työotetta, yhteistyötaitoja sekä pienryhmäpedagogista työotetta. Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi. Alavudella on linjattu, että päiväkotiryhmissä työskentelee kaksi päiväkodinopettajaa jakamassa pedagogista vastuuta, kehittämistä ja arviointia. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtainen avustaja

15.04.2019
 
Näkövammainen miestyönantaja hakee henkilökohtaista avustajaa 20h/kk. Työtehtävinä on harrastustoiminnan ja vapaa-ajan mahdollistaminen mm. ulkoilu,piirtäminen, musiikin kuuntelu sekä asionneilla käynti sekä tarvittaessa epilepsiakohtauksen hoito ja ambulanssin soitto. Työnantaja asuu asumispalveluyksikössä Seinäjoella, Eskoossa.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtainen avustaja

05.04.2019
 
Naistyönantaja hakee henkilökohtaisen avustajan sijaista ajalle 15.5-29.5.2019 Työaika on 40h/kk ja työpäivät ovat tiistai, keskiviikko ja perjantai. Työpäivämahdollisuuksista voi kuitenkin myös keskustella työnantajan kanssa. Työaika n. klo 12.00-15.00/16.00. Työtehtävinä on kodinhoitotehtäviä, ruoanlaittoa, pesuissa avustamista tarpeen mukaan sekä asiointiapuna toimimista. Työnantajalla on apuvälineenä käytössään pyörätuoli. Työ ei sisällä nostoja. Lisätietoja numerosta: 0400-583604
Lue lisää..
 
 

Palotarkastajan virka, Alavuden paloasema

29.03.2019
 
Palotarkastajan virka, toimialueena Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitos, ensimmäinen sijoituspaikka: Alavuden paloasema. Virkaan valittavalta vaaditaan pelastustoimesta annetun asetuksen (407/2011 § 6) mukainen kelpoisuus tai Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitoksen johtokunnan päätöksen 14.12.2004 79 §:n mukainen kelpoisuus ja BC-luokan ajokortti. Virkaan sisältyy tarvittaessa velvollisuus osallistua vapaamuotoiseen varallaoloon. Työaika on yleistyöaika 38,75 h / vko. Palkkaus määräytyy Seinäjoen kaupungin teknisen sopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittu sitoutuu työnantajan järjestämiin viranhaltijaryhmää koskeviin työkykyä mittaaviin testeihin.
Lue lisää..
 
 

Siivoojien ja laitoshuoltajien sijaisuudet

06.02.2019
 
Tämän ilmoituksen kautta voi jättää hakemuksen Alavuden kaupungin siivouspalvelujen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin (vuosiloma, sairausloma ym.) kaupungin kohteissa; kouluilla, päiväkodeissa, virastoissa, liikuntapaikoilla, palvelutaloissa ja muissa kohteissa. Kelpoisuusehtona mielellään alan tutkinto ja/tai jonkin verran alakohtaista työkokemusta. Otamme yhteyttä hakijoihin mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi. Mahdolliset sijaisuudet ilmoitetaan tekstiviestillä. Sijaishakija kuittaa sijaisuuden hoidettavakseen samoin tekstiviestillä. Huomaa myös hakuilmoituksemme yhdistelmätyöntekijöiden sijaisuuksiin (työavain 177167). Tehtävät sisältävät valmistus- tai jakelukeittiön hoitamista ja siivousta.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtaisen avustajan sijaisuudet

02.01.2019
 
Henkilökohtaisen avustajan työnantajat hakevat avustajia akuutteihin sijaisuuksiin. Työtarjous lähetetään yleensä tekstiviestillä, työhön meno lyhyellä varoajalla. Työhön kuuluu avustaa vammaista henkilöä arjen asioissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinnissa ja harrastuksissa. Työ on kokoaikaista tai osa-aikaista päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Työnantajana toimii vammainen henkilö, joka määrittelee työajan avuntarpeensa mukaan. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä. Huomioimme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä. Koulutus ei ole välttämätön. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus www.kuntarekry.fi -osoitteessa. Kuntarekryn etusivulta löytyy avoimet työpaikat -palkki. Kirjoita ensimmäiseen hakukenttään "avustajien tehtävät" ja toiseen tämän julkaisun tiedot eli "ESKOO-04-15-19". Näin saat jätettyä hakemuksesi sijaisuuksia varten. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa. Teknisistä syistä rekrytoiva yksikkö ja työnantaja kohdassa lukee Eskoo.
Lue lisää..
 
 

Sijaisia Alavuden varhaiskasvatukseen

14.12.2018
 
Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Alavuden kaupungin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin. Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa. Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi. Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Sijaisuutta voidaan tarjota myös puhelimitse. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (804/92) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.
Lue lisää..
 
 
Tärkeät linkit

Lisätietoa kunta-alan työstä ja työpaikoista www.kuntarekry.fi 

Nuorten kesätyöllistämistuki
yrityksille ja yhteisöille 2019
(Haku alkaa toukokuussa)

 

Kuntarekryn rekisteriseloste