Avoimet työpaikat

Alavuden kaupunki  työllistää n. 600 eri alan ammattilaista. Kaupungin palveluksessa on mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, tekniikan, maaseutu- ja lomituspalveluiden ammattilaisia.

Alavuden kaupunki käyttää rekrytoinnissa Kuntarekry.fi  -palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Jatkossa myös sijaisten rekerytoinnissa siirrytään järjestelmän käyttöön. Sähköinen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset allaolevien työpaikkailmoitusten kautta tai esim. haulla www.Kuntarekry.fi -sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.  Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla.

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä myös suoraan Kuntarekryssä ja MOL:n sivuilla.

 


Nuorten kesätyöpaikat 2019

15.02.2019
 
Työtehtävät ovat mm. asiakaspalvelu, lasten hoito, puisto- ja vihertyöt, leirinohjaaja, liikuntapaikkojen hoito, sekä siivoustyöt. Palkka 750,00 €/ kk ja työaika on 6,5 tuntia päivässä (sis. 30 min. ruokatauon). Työhön valituille järjestetään puolen päivän perehdytys työelämän pelisääntöihin. Alavuden ja Töysän 4H-yhdistykset järjestävät kesällä leikkikenttätoimintaa. Myös näitä työpaikkoja haetaan samalla Kuntarekry.fi palvelun sähköisellä hakemuksella. Merkitse hakemukseen tällöin, että haet leikkikenttäohjaajaksi. HUOM. Täytä huolella kohta, mihin saakka voit työskennellä, huomioi esim. koulujen alkamisajat.
Lue lisää..
 
 

Vastaava ohjaaja

14.02.2019
 
Tämä hanke on mukana Kestävää kasvua ja työtä 2014 - 2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmassa ESR toimintalinja 5. Sosiaalinen osallisuus ja köyhyyden torjunta, jonka eritystavoitteena on työelämän ulkopuolella olevien työ- ja toimintakyvyn parantaminen. Haemme joukkoomme vastaavaa ohjaajaa ESR-hankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen työtoimintaan ajalle 1.4.2019 -31.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen solmiminen edellyttää että rahoitus hankkeelle varmistuu. Hankkeen kohderyhmänä ovat työelämän ulkopuolella olevat eri-ikäiset kuusiokuntien alueella asuvat henkilöt. Toiminnan kukka- hankkeen tavoitteena on ohjata ja tukea kohderyhmää koulutukseen ja avoimille työmarkkinoille. Kuntouttavan työtoiminnan päivittäinen toiminta sisältää mm. kasvien kasvatus-, istutus - ja muita puutarhatöitä. Kuntouttavaan työtoimintaan osallistuvat saavat myös työvalmennusta. Hankkeen toteuttaja on Alavuden kaupunki. Työnohjauksesta, hankkeen koordinoinnista ja raportoinnista vastaa vastaava ohjaaja. Hankkeen tavoitteita ovat tukemassa myös osa-aikainen työvalmentaja. Konsultointia hankitaan puutarha-alan asiantuntijalta. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on eduksi sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto ja nuorten sekä aikuisten palvelujärjestelmän tuntemus, kokemus asiakastyöstä ja yksilö- ja ryhmäohjauksesta. Eduksi katsomme myös toiminnallisten ja luovien menetelmien käyttämisen. Emme edellytä puutarha-alan osaamista.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtainen avustaja

12.02.2019
 
Näkövammainen miestyönantaja hakee henkilökohtaista avustajaa 20h/kk. Työt voi aloittaa heti maaliskuun alussa ja vakityösuhteeksi työ muuttuu 13.3. alkaen. Työtehtävinä on harrastustoiminnan ja vapaa-ajan mahdollistaminen mm. ulkoilu,piirtäminen, musiikin kuuntelu sekä asionneilla käynti. Työnantaja asuu asumispalveluyksikössä Seinäjoella, Eskoossa.
Lue lisää..
 
 

Päiväkodinopettaja (2)

07.02.2019
 
Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee varhaiskasvatukseen kahta päiväkodinopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op. Hakijalta odotamme pätevyysvaatimusten lisäksi tiimityökykyä, joustavaa ja kehittävää työotetta, yhteistyötaitoja sekä pienryhmäpedagogista työotetta. Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi. Alavudella on linjattu, että päiväkotiryhmissä työskentelee kaksi päiväkodinopettajaa jakamassa pedagogista vastuuta, kehittämistä ja arviointia. Todistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Lue lisää..
 
 

Luokanopettajan virka

05.02.2019
 
Alavuden kaupunki julistaa haettavaksi luokanopettajan viran 1.8.2019 alkaen. Alkusijoituspaikka on Iivarin koulu. Opetettaviin aineisiin kuuluu mm. musiikin opetus. Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viran täytössä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.
Lue lisää..
 
 

Laaja-alainen erityisopettaja

05.02.2019
 
Alavuden kaupunki julistaa haettavaksi laaja-alaisen erityisopettajan viran 1.8.2019 alkaen. Alkusijoituspaikka on Iivarin koulu. Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viran täytössä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.
Lue lisää..
 
 

Siivoojien ja laitoshuoltajien sijaisuudet

06.02.2019
 
Tämän ilmoituksen kautta voi jättää hakemuksen Alavuden kaupungin siivouspalvelujen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin (vuosiloma, sairausloma ym.) kaupungin kohteissa; kouluilla, päiväkodeissa, virastoissa, liikuntapaikoilla, palvelutaloissa ja muissa kohteissa. Kelpoisuusehtona mielellään alan tutkinto ja/tai jonkin verran alakohtaista työkokemusta. Otamme yhteyttä hakijoihin mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi. Mahdolliset sijaisuudet ilmoitetaan tekstiviestillä. Sijaishakija kuittaa sijaisuuden hoidettavakseen samoin tekstiviestillä. Huomaa myös hakuilmoituksemme yhdistelmätyöntekijöiden sijaisuuksiin (työavain 177167). Tehtävät sisältävät valmistus- tai jakelukeittiön hoitamista ja siivousta.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtainen avustaja

01.02.2019
 
57 syntynyt mies hakee henkilökohtaisen avustajaa. Työtä esim. joka toinen viikko tai sopimuksen mukaan lauantaina klo 8-16 ja sunnuntaina 4h, tarvittaessa toisen työntekijän sijaistaminen. Avustajan tehtävä on auttaa ruoanlaitossa, ruokailussa (syöttäminen), pukeutumisessa, hygienianhoidossa, wc-toiminnoissa, kodinhoidossa, puiden kantamisessa, siirtymisessä ja liikkumisessa nosturin avulla sekä sängyssä kääntämisessä. Työpaikka sijaitsee Kätkänjoella. Työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvotteiden hoidossa eikä toimi työnantajan roolissa.
Lue lisää..
 
 

Henkilökohtaisen avustajan sijaisuudet

02.01.2019
 
Henkilökohtaisen avustajan työnantajat hakevat avustajia akuutteihin sijaisuuksiin. Työtarjous lähetetään yleensä tekstiviestillä, työhön meno lyhyellä varoajalla. Työhön kuuluu avustaa vammaista henkilöä arjen asioissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinnissa ja harrastuksissa. Työ on kokoaikaista tai osa-aikaista päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Työnantajana toimii vammainen henkilö, joka määrittelee työajan avuntarpeensa mukaan. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä. Huomioimme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä. Koulutus ei ole välttämätön. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus www.kuntarekry.fi -osoitteessa. Kuntarekryn etusivulta löytyy avoimet työpaikat -palkki. Kirjoita ensimmäiseen hakukenttään "avustajien tehtävät" ja toiseen tämän julkaisun tiedot eli "ESKOO-04-15-19". Näin saat jätettyä hakemuksesi sijaisuuksia varten. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa. Teknisistä syistä rekrytoiva yksikkö ja työnantaja kohdassa lukee Eskoo.
Lue lisää..
 
 

Sijaisia Alavuden varhaiskasvatukseen

14.12.2018
 
Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Alavuden kaupungin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin. Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa. Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi. Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Sijaisuutta voidaan tarjota myös puhelimitse. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (804/92) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.
Lue lisää..
 
 
Tärkeät linkit

Lisätietoa kunta-alan työstä ja työpaikoista www.kuntarekry.fi 

Nuorten kesätyöllistämistuki
yrityksille ja yhteisöille 2019
(Haku alkaa toukokuussa)

 

Kuntarekryn rekisteriseloste