Avoimet työpaikat

Alavuden kaupunki  työllistää n. 600 eri alan ammattilaista. Kaupungin palveluksessa on mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, tekniikan, maaseutu- ja lomituspalveluiden ammattilaisia.

Alavuden kaupunki käyttää rekrytoinnissa Kuntarekry.fi  -palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Jatkossa myös sijaisten rekerytoinnissa siirrytään järjestelmän käyttöön. Sähköinen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset allaolevien työpaikkailmoitusten kautta tai esim. haulla www.Kuntarekry.fi -sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.  Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla.

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä myös suoraan Kuntarekryssä ja MOL:n sivuilla.

 


Henkilökohtainen avustaja

25.05.2020
 

-44 syntynyt naistyönantaja hakee henkilökohtaista avustajaa 25h/kk, mieluiten kaksi kertaa viikossa.

Avustajan tehtävä auttaa kodinhoidossa, pesuissa, ulkoilussa ja asioinnissa. Avustaja turvaa/tukee liikkumisessa.

Avustettavalla lievä koira-allergia ja astma sekä hahmotuksen vaikeutta.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Lue lisää..
 
 

Tuntiopettaja (liikunta ja terveystieto)

22.05.2020
 

Alavuden kaupunki julistaa haettavaksi Alavuden perusopetuksen liikunnan ja terveystiedon päätoimisen tuntiopettajan tehtävän 1.8.2020 alkaen toistaiseksi. Alkusijoituspaikka on Alavuden yläkoulu. Lukuvuonna 2020-2021 vuosiviikkotunteja olisi noin 24.

Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Viran täytössä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Lue lisää..
 
 

Henkilökohtainen avustaja

12.05.2020
 

Näkövammainen alavutelainen miestyönantaja hakee henkilökohtaista avustajaa 20h/kk. Työnantaja asuu asumispalveluyksikössä Seinäjoella, Eskoossa. Avustajan työpäivät mieluiten joka toinen viikonloppu pe,la tai su,n. 2kertaa viikossa.

Työtehtävinä on harrastustoiminnan ja vapaa-ajan mahdollistaminen mm. ulkoilu,piirtäminen, musiikin kuuntelu sekä asionneilla käynti.

Avustajalta toivottaisiin humoristisuutta, selkokielisyyttä, rentoutta, sitoutumiskykyä työhön ja mieluiten kokemusta kehitysvammaisuudesta tai sosiaali/terveysalalta.

Avustajan työhön ei ole muodollisia pätevyys- ja koulutusvaatimuksia.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Lue lisää..
 
 

Varhaiskasvatuksenopettaja

12.05.2020
 

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee varhaiskasvatukseen kahta varhaiskasvatuksenopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Hakijalta odotamme pätevyysvaatimusten lisäksi tiimityökykyä, joustavaa ja kehittävää työotetta, yhteistyötaitoja sekä pienryhmäpedagogista työotetta. Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lue lisää..
 
 

Siivooja, laitoshuoltaja

12.03.2020
 

Täyttämällä hakemuksen ilmoittaudut siivouspalvelujen sijaislistalle, jolloin sinut voidaan kutsua siivoojien ja laitoshuoltajien erimittaisiin sijaisuuksiin. Varsinkin kesäaikaan pidempiaikaisia laitoshuoltajien vuosilomasijaisuuksia. Vastaat työkohteen ylläpitosiivouksesta itsenäisesti tai tiimin jäsenenä. Siivoojien työkohteita ovat esim. koulut, päiväkodit, liikuntapaikat ja virastot. Laitoshuoltajien työkohteita ovat vanhusten kokopäivähoidon laitokset.

Jonkin verran alakohtaista kokemusta ja/tai siivousalan koulutus.

Lue lisää..
 
 

Maatalouslomittaja

05.03.2020
 

Haemme kesätyöntekijöitä ja sijaisia eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kevään ja kesän 2020 ajaksi.

Keskeisiin työtehtäviin kuuluvat karjanhoitotyöt.

Arvostamme alan koulutusta tai käytännön työkokemusta karjanhoitotyöstä. Kokemus robottinavetoista ja konetaidoista katsotaan eduksi. Lisäksi valitulla tulee olla sujuva suomen kielen taito, oikea asenne asiakaspalveluun sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävän hoidossa oman auton käyttö on välttämätön.
Työkohteet vaihtelevat ja työpäivät jakautuvat aamu- ja iltavuoroon.

Lue lisää..
 
 

Henkilökohtaisen avustajan sijaisuudet

07.01.2020
 

Henkilökohtaisen avustajan työnantajat hakevat avustajia akuutteihin sijaisuuksiin. Työtarjous lähetetään yleensä tekstiviestillä, työhön meno lyhyellä varoajalla.

Työhön kuuluu avustaa vammaista henkilöä arjen asioissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinnissa ja harrastuksissa.

Työ on kokoaikaista tai osa-aikaista päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Työnantajana toimii vammainen henkilö, joka määrittelee työajan avuntarpeensa mukaan. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä. Avustajaksi sopii sosiaalinen, pidättyvä, rohkea, ymmärtävä ja mukautuva henkilö.

Avustajan työhön ei ole koulutus- ja pätevyysvaatimuksia.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus www.kuntarekry.fi -osoitteessa. Huomioithan hakemusta täyttäessäsi että et kirjoita siihen mahdollisten aikaisempien avustettaviesi terveystietoja ja työnantajasi nimeä. Riittää että merkitset työkokemustietoihisi toimineesi henkilökohtaisena avustajana yksityisellä työnantajalla. Kerro myös, että millä alueella/paikkakunnilla pystyt tekemään sijaisuuksia.

Kuntarekryn etusivulta löytyy avoimet työpaikat -palkki. Kirjoita siihen tämän julkaisun työvain, 270563, niin löydät ilmoituksen.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Lue lisää..
 
 

Sijaisia Alavuden varhaiskasvatukseen

08.01.2020
 

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Alavuden kaupungin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Sijaisuutta voidaan tarjota myös puhelimitse.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (804/92) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Lue lisää..