Avoimet työpaikat


Olisitko sinä yksi Alavuden kaupungin noin 600 eri alan ammattilaisesta?
Alavuden kaupungin palveluksessa työskentelee mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, liikunnan, tekniikan ja maaseutupalveluiden osaajia.

Työsuhde-etuina tarjoamme mm. rekrylisän, ePassin, jota voi hyödyntää liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin sekä uusien vakituisten työntekijöiden kahden viikon palkallisen loman takuun ensimmäisenä lomanmääräytymisvuonna. Käytössämme on hyvät, ennaltaehkäisevät työterveyspalvelut. Lisäksi kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tuemme kouluttautumista.

Alavudella osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö saa aikaan hyviä palveluita asukkaille - tule meille innostumaan ja onnistumaan työssäsi!

Kaupunkina Alavus on monimuotoinen ja täällä on kattavat palvelut. Kaikki on sopivasti lähellä ja ympärillä kaunis luonto. Asuminen Alavudella on edullista ja harrastusmahdollisuuksia on runsaasti kaiken ikäisille. Vastapainoa työlle tarjoavat myös monet tapahtumat, joita alueen aktiiviset yhdistykset ja yritykset järjestävät ympäri vuoden.

Rekrytoinnissa Alavuden kaupunki käyttää Kuntarekry.fi -palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Järjestelmää käytetään myös sijaisten rekrytoinnissa. Sähköisen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset alla olevien työpaikkailmoitusten kautta tai esim. haulla www.Kuntarekry.fi-sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.

Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla.

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä myös suoraan Kuntarekryssä ja TE-palveluiden sivuilla.


Talousjohtaja - hakua jatkettu

Talousjohtajaksi Alavuden kaupunkiin!

Talousjohtajaksi Alavuden kaupunkiin

Talousjohtajamme on jäämässä eläkkeelle - tulisitko talousjohtajaksi Alavuden kaupunkiin?

Tehtävänäsi on johtaa kaupungin taloutta ja luoda edellytyksiä toiminnallemme. Vastaat kaupungin talouden suunnittelusta ja seurannasta, arvioinnista ja rahoituksesta sekä talouden prosessien johtamisesta ja toteutuksesta. Johdat konsernin talouspalveluita ja toimit myös vastuualueellasi esihenkilönä (kirjanpito, palkkahallinto ja ICT). Talousjohtajana kuulut kaupungin johtoryhmään.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus taloushallinnon johtamis- ja esihenkilötehtävistä. Eduksi katsomme myös julkisen sektorin, rahoitus- ja hankintatoimen sekä tietohallinnon tuntemuksen. Lisäksi arvostamme kykyä hallita kokonaisuuksia ja toimia joustavasti eri tilanteissa ja eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehittävää ja innostavaa työotetta.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Talousjohtajan virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virka täytetään vakinaisesti 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Talousjohtajan hakua on jatkettu ja aiemmin hakeneet otetaan huomioon virkaa täytettäessä. Hakemukset jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta tiistaina 30.4.2024 klo 12 mennessä. Työavain 593036.

Alavus on noin 11 000 asukkaan kaupunki ja sen palveluksessa on noin 600 osaajaa. Kaupunkimme arvot ovat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus, ja ne näkyvät päivittäisessä toiminnassamme. Vuorovaikutus asukkaiden kanssa lisää päätöksenteon avoimuutta. Teemme rohkeita ratkaisuja ja investointeja tulevaisuuteen.

Työyhteisömme on kehittyvä, eteenpäin katsova ja uudistamiseen kannustava. Käytössämme ovat mm. rekrylisä, uuden työntekijän vuosilomatakuu, ePassi ja mahdollisuus osaviikkoiseen etätyöhön.

Asuinympäristönä Alavus tarjoaa sujuvat palvelut, loistavat harrastusmahdollisuudet ja luonnon läheisyyttä. Miellyttäisikö koti kaupungin keskustassa järven rannalta tai jossakin aktiivisista kylistämme?

Lue lisää..

Varhaiskasvatusjohtaja

Oletko kehittämismyönteinen hyvän vuorovaikutuksen ammattilainen? Tule tekemään meidän kanssa onnellista lapsuutta Alavudella!

Haemme joukkoomme varhaiskasvatusjohtajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatusjohtaja vastaa Alavudella varhaiskasvatuksen palvelualueesta.
Varhaiskasvatuksen palvelualueeseen sisältyvät:
- varhaiskasvatus; sisältäen päiväkodit, ryhmäperhepäiväkodit ja perhepäivähoito
- varhaiskasvatuksen esiopetus ja erityisopetus, sekä
- lasten yksityisen hoidon tuki.

Alavudella päiväkoteja on 8, ryhmäperhepäiväkoteja on 4 ja perhepäivähoitajia on yhteensä 9. Lapsia on hoidossa yhteensä noin 500. Varhaiskasvatuksen palveluksessa työskentelee yli 120 varhaiskasvatuksen ammattilaista.

Varhaiskasvatusjohtajan tehtäviin kuuluu:
- johtaa palvelualueen toimintaa sekä henkilöstö-, talous- ja yleishallintoa
- kehittää avointa ja osallistavaa työilmapiiriä sekä tukea työyhteisön osaamisen jatkuvaa kehittämistä
- huolehtia palveluverkon toimivuudesta, ylläpitämisestä ja kehittämisestä palvelutarvetta vastaavasti sekä toimintaa ohjaavien lakien ja määräysten edellyttämällä tavalla.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen johtamiseen soveltuva tutkinto tai varhaiskasvatuslain mukainen päiväkodin johtajan kelpoisuus. Edellytämme kokemusta varhaiskasvatustyöstä, johtamiskokemusta ja -taitoa sekä perehtyneisyyttä varhaiskasvatusalan toimintaan. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, kehittämisvalmiutta, kykyä hallita muutostilanteita sekä pedagogiikan tuntemusta.

Virkaan on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut tullaan pitämään 7-8.5.2024.

Alavus on noin 11 000 asukkaan kaupunki ja sen palveluksessa on noin 600 osaajaa. Kaupunkimme arvot ovat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus, ja ne näkyvät päivittäisessä toiminnassamme. Työyhteisömme on kehittyvä, eteenpäin katsova ja uudistamiseen kannustava. Käytössämme ovat mm. rekrylisä, uuden työntekijän vuosilomatakuu, ePassi ja mahdollisuus osaviikkoiseen etätyöhön. Asuinympäristönä Alavus tarjoaa sujuvat palvelut, loistavat harrastusmahdollisuudet ja luonnon läheisyyttä.

Lue lisää..

Luokanopettaja, Aseman koulu

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee Aseman koululle kahta luokanopettajaa!

Hakuaikaa jatketaan 29.4.2024 klo 23.59 saakka. Aiemman hakuajan puitteissa hakeneet otetaan huomioon määräaikaisuutta täytettäessä!

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee Aseman koululle kahta luokanopettajaa ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025. Tehtäviä / virkoja täytettäessä arvostetaan joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä valmiuksia englannin kielen ja/tai musiikin opettamiseen.

Aseman koulu on noin 115 oppilaan yksisarjainen alakoulu. Koulussa on yhteensä seitsemän opetusryhmää esiopetuksesta 6. luokkaan sekä oma laaja-alainen erityisopettaja. Koulu toimii kolmessa rakennuksessa. Koulullamme toteutetaan säännöllisesti joustavaa esi- ja alkuopetuksen yhteistyötä.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Valinta on ehdollinen siihen saakka, että valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittänyt nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Viransijaisuudessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus OVTES:n mukainen.

Lue lisää..

Joustavan perusopetuksen opettaja

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee joustavan perusopetuksen opettajaa!

Hakuaikaa jatketaan 16.5.2024 klo 23.59 saakka. Aiemman hakuajan puitteissa hakeneet otetaan huomioon määräaikaisuutta täytettäessä!

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee joustavan perusopetuksen opettajaa määräajaksi ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025. Sijoituspaikkana on Alavuden yläkoulun alaisuudessa oleva Jopo-luokka, joka toimii lastensuojeluyksikkö Vaahteramäen yhteydessä. Arvostamme itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä kokemusta pienryhmän opettajana toimimisesta. Viikkotuntien määrä on 30h.

Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittänyt nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus OVTES:n mukainen.

Lue lisää..

Luokanopettaja, Tuurin koulu

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee Tuurin kouluun luokanopettajaa!

Hakuaikaa jatketaan 25.4.2024 klo 23.59 saakka. Aiemman hakuajan puitteissa hakeneet otetaan huomioon määräaikaisuutta täytettäessä!

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee luokanopettajaa Tuurin kouluun ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025. Arvostamme vuorovaikutuksellisesti taitavaa ihmistä, jolla on vankkaa kokemusta erityisesti alkuopetuksesta. Valmius musiikin opetukseen lasketaan eduksi.

Tuurin koulu on vireä ja aktiivinen kyläkoulu luonnon ja maalaismaiseman sydämessä.
Meillä on asialliset ja toimivat tilat monipuolisine liikuntapaikkoineen.
Koulun laajennus valmistui vuonna 2019. Samassa pihapiirissä koulun kanssa toimii päiväkoti Pikku-Trimmi.

Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittänyt nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus OVTES:n mukainen.

Lue lisää..

Luokanopettaja, Iivarin koulu

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee luokanopettajaa Iivarin kouluun!

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee luokanopettajaa Iivarin kouluun ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025. Arvostamme vuorovaikutuksellisesti taitavaa ihmistä, joka hallitsee digitaidot, teknisen työn ja liikunnan opetuksen.

Iivarin koulussa opetetaan eskariryhmää, valmistavan opetuksen ryhmää sekä kuutta alakoulun luokkaa, jonka lisäksi tukea oppimiseen antaa laaja-alainen erityisopettaja. Oppilaita Iivarissa on noin 100. Rakennuksessa toimii myös Alavuden varhaiskasvatuksen päiväkoti Pikku-Iivari.

Koulutoiminnan lisäksi rakennuksessa on kaikkien kuntalaisten käytössä liikuntasali, kuntosali ja peilisali. Koulun ulkopuolella olevat liikuntapaikat (yleisurheilukenttä, jääkiekkokaukalo, tekonurmikaukalo, frisbeegolf-rata ja luontoreitit) tarjoavat mahtavat puitteet niin ulkona oppimiselle kuin myös liikkumiselle ja virkistäytymiselle.

Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittänyt nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus OVTES:n mukainen.

Lue lisää..

Varhaiskasvatuksen opettaja

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee kolmea varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hakuaikaa jatketaan 22.4.2024 klo 12.00 saakka. Aiemman hakuajan puitteissa hakeneet otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee kolmea varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Alavudella on useita päiväkoteja ja juuri valmistuneen päiväkodin laajennuksen myötä yhdestä yksiköstä tuli 7- ryhmäinen.

Hakijalta odotamme kelpoisuusvaatimusten lisäksi tiimityökykyä, joustavaa ja kehittävää työotetta, yhteistyötaitoja sekä pienryhmäpedagogista työotetta.

Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Palkkaus OVTES:n mukainen.

Tule kehittävään tiimiimme Alavuden varhaiskasvatukseen!

Lue lisää..

Erityisluokanopettaja

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee erityisluokanopettajaa!

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut julistaa haettavaksi erityisluokanopettajan viran 1.8.2024 alkaen. Alkusijoituspaikka on Kirkkomännikön koulu. Erityisluokanopettajana työskentelet yhteistyössä ohjaajien kanssa ja muussa moniammatillisessa yhteistyössä kuntoutuksen, oppilaan tuen ja ohjauspalveluiden sekä sidosryhmien kanssa. Tehtävänä on oppiaineittain ja toiminta-alueittain etenevien vaativan erityisen tuen pienryhmäopetus.

Kirkkomännikön koulu toimii peruskorjatuissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Koulussa on noin 350 alakoulun oppilasta ja 40 henkilökunnan jäsentä. Koulussa opettajat tekevät tiivistä yhteistyötä muun muassa kaksisuuntaisen integraation ja opetuksen kehittämisen merkeissä.

Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittänyt nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus OVTES:n mukainen.

Lue lisää..

Tärkeät linkit

Lisätietoa kunta-alan työstä ja työpaikoista www.kuntarekry.fi 

Nuorten kesätyöllistämistuki
yrityksille ja yhteisöille 2024
(Haku alkaa kesäkuussa)

Nuorten kesätyöpaikat 2024
Hakuaika 1.3.-14.4.2024

Kuntarekryn tietosuojaseloste

Työllistä ja työllisty!
Job well done -työnvälityssivusto