Avoimet työpaikat

Alavuden kaupunki  työllistää n. 600 eri alan ammattilaista. Kaupungin palveluksessa on mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, tekniikan, maaseutu- ja lomituspalveluiden ammattilaisia.

Alavuden kaupunki käyttää rekrytoinnissa Kuntarekry.fi  -palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Jatkossa myös sijaisten rekerytoinnissa siirrytään järjestelmän käyttöön. Sähköinen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset allaolevien työpaikkailmoitusten kautta tai esim. haulla www.Kuntarekry.fi -sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.  Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla.

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä myös suoraan Kuntarekryssä ja MOL:n sivuilla.

 


Tuntiopettaja, Lakeudenportin kansalaisopisto

Lakeudenportin kansalaisopisto toimii Alavuden, Kuortaneen ja Ähtärin alueella.
Haemme määräaikaisia joogan, zumban, tanssin ja tanssiliikunnan tuntiopettajia toimintakaudeksi 2021-2022. Voit myös ehdottaa kursseja muilta aihealueilta. Tunteja on kurssien toteutuessa mahdollisuus saada kaikista toimipisteistä.

Hakuaika päättyy 26.4.2021 klo 15.00.

Lue lisää..

Päätoiminen tuntiopettaja (ma-fy tai ma-ke)

Alavuden kaupunki julistaa haettavaksi päätoimisen tuntiopettajan tehtävän 1.8.2021 alkaen toistaiseksi. Opetettavat aineet ovat matematiikka ja fysiikka tai matematiikka ja kemia. Alkusijoituspaikka on Alavuden yläkoulu.

Tehtävän kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävän täytössä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Lue lisää..

Henkilökohtainen avustaja

Haetaan henkilökohtaista avustajaa naistyönantajalle.

Työaika 10h/vko. Töitä on myös viikonloppuna.

Työtehtävinä on harrastustoiminnan mahdollistaminen mm. ulkoilu, kodinhoitotehtäviä, ruoanlaittoa, avustaminen pukeutumisessa ja hygienian hoidossa sekä asiointiapu.

Työnantajalla on apuvälineinä pyörätuoli ja nostolaite, joten työtehtävänä on myös avustaminen liikkumisessa ja siirtymisissä.

Työpaikka on savuton.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan Hea-keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Lue lisää..

Henkilökohtainen avustaja

Haetaan henkilökohtaista avustajaa naistyönantajalle.

Työaika 50h/kk. Töitä on torstaisin ja perjantaisin.

Työtehtävinä on kodinhoitotehtäviä, ruoanlaittoa ja asiointiapu.

Työnantajalla on apuvälineenä pyörätuoli, joten työtehtävänä on myös avustaminen liikkumisessa ja siirtymisissä.

Työnantaja toivoo työntekijältä oman auton käyttömahdollisutta.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan Hea-keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Lue lisää..

ICT-tukihenkilö

Alavuden kaupunki hakee vakinaiseen toimeen ICT-tukihenkilöä.

Alavus on n. 11 500 asukkaan elinvoimainen maaseutukaupunki, joka tunnetaan mm. Suomen suurimmasta matkailunähtävyydestä, Keskisen Kyläkaupasta. Alavus on asukkaitaan arvostava kaupunki, joka tarjoaa hyvät asumisen ja yrittämisen olosuhteet. Elinvoimaisessa kaupungissa asukkaat, yritykset ja yhteisöt menestyvät.

ICT-tukihenkilön toimenkuvaan kuuluvat ICT-infrastruktuurin ylläpitoon liittyvät tehtävät, tukipalvelujen tuottaminen kaupunkikonsernin kaikille yksiköille, Servicedesk-tehtävät, laitteiden hankinta ja asennus ja muut tietohallinnon työtehtävät. ICT-infrastruktuurimme koostuu laajasta tietoverkosta ja sen aktiivilaitteista, palvelinympäristöstä sekä n. 1500 työasemasta, mobiililaitteesta ja tulostimesta.

ICT-tukihenkilön tehtävässä työskentelet osana nelihenkistä tietohallintotiimiämme. Sinulla on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja osittaiseen etätyöhön. Tehtävääsi tulee sisältymään myös varallaolopäivystystä. Työ edellyttää oman ajoneuvon käyttöä. Hakijalta odotamme soveltuvaa tutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta sekä hyviä asiakas- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakijan eduksi katsotaan kokemus vastaavissa tehtävissä työskentelystä, kunta-alan tietojärjestelmien ja toimintaympäristön tuntemus sekä Microsoft Windows-työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmien sekä tietoverkkoasioiden tuntemus.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 23.4.2021 klo 15.00 mennessä.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi ripeästi!

Lue lisää..

Asiakasohjaajan virka

Haettavana kolme (3) asiakasohjaajan virkaa ikäihmisten palveluihin.

Ikäihmisten palveluissa asiakasohjaajalle kuuluu asiakkaiden parissa tehtävä ohjaus ja neuvonta sekä palvelutarpeen ja omaishoidon tuen arviointi. Lisäksi työhön kuuluu esimerkiksi asiakassuunnitelmien tekeminen sekä päätöksenteko kotihoidon ja kotihoidon tukipalveluista.

Hakijalta edellytämme asiakasohjaajan tehtäviin soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa (272/2005 § 6) tai vastaavaa aikaisempaa koulutusta. Eduksi katsomme Lifecaren sekä RAI arviointimittariston käyttökokemuksen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hakijalta hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Odotamme sinulta ammattitaidon lisäksi joustavuutta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, motivoivan ja ennaltaehkäisevän toimintatavan omaksumista sekä kykyä itsenäiseen harkintaan. Arvostamme kokemusta asiakasohjauksesta ja hoitotyöstä.
Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ihmisläheisen työn sekä moniammatillisen itseään kehittävän työyhteisön.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään Suosikki/Terhikki-rekisteriin. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.
Valitun on ennen valinnan vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lue lisää..

Ruokapalvelutyöntekijä

Ruoka- ja siivouspalvelut hakee ruokapalvelutyöntekijää vuorotteluvapaasijaisuuteen ajalle 14.7.2021 - 9.1.2022. Työkohteena on Alavuden pääterveysaseman keittiö. Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. astiahuolto, keittiön puhtaanapito, salaattien ja jälkiruokien valmistaminen, pääruoan valmistaminen tarvittaessa, keskitetty ruoanjakelu ja tarjoilulinjaston hoitaminen. Työaika on 114 h 45 min / 3 viikkoa. Tehtävä sisältää viikonlopputyötä siten, että keskimäärin joka kolmas viikonloppu on vapaa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ruokapalvelutehtävissä tarvittavien tavanomaisten työmenetelmien ja välineiden hallintaa sekä oman työn organisointikykyä. Kelpoisuusehtona on catering-alan perustutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus.

Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on:
ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijai-suutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Lue lisää..

Henkilökohtainen avustaja

Haetaan henkilökohtaista avustajaa miestyönantajalle.

Työaika 40h/kk. Työajoista sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Työtehtävinä on kotijumpassa avustaminen, fysioterapiaan kuljettaminen n kerta viikossa, pihatyöt: talvella lumityöt ja nurmikon leikkuu kesällä (pihatöissä talvella on mahdollisuus käyttää traktoria), ruoan lämmittäminen, kahvin keittäminen ja tarjolle laittaminen sekä harrastus- ja virkistystoiminnan mahdollistaminen esim. ulkoilu.

Työnantajalla on epilepsia, johon perehdytetään ennen työn alkua.

Työnantajalla on apuvälineenä kävelykeppi.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan Hea-keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Lue lisää..

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Alavuden kaupungin sivistyspalvelut hakee toista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2021 (tai sopimuksen mukaan) - 31.5.2022 (mahdollisesti työ jatkuu pidempään).

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa tehtäväkokonaisuuteen kuuluvien lasten havainnoinnista, tuen tarpeen arvioinnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä henkilökunnan ja huoltajien kanssa. Erityisopettaja on kasvun ja oppimisen tuen asiantuntija, joka mallintaa sekä kehittää erilaisia pedagogisia toimintatapoja. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja tekee moninaista verkostoyhteistyötä muiden lapsen kasvun ja oppimisen tukemiseen osallistuvien tahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 §:n mukainen kelpoisuus. Myös valmistuvat erityisopettajat huomioidaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palkkaus ja muut ehdot KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lue lisää..

Nuorten kesätyöpaikat 2021

Työtehtävät ovat mm. asiakaspalvelu, lastenhoito, vihertyöt, leirinohjaaja, liikuntapaikkojen hoito, sekä siivoustyöt. Palkka 750,00 €/ kk ja työaika on 6,5 tuntia päivässä (sis. 30 min. ruokatauon). Työhön valituille järjestetään puolen päivän perehdytys työelämän pelisääntöihin.

Alavuden ja Töysän 4H-yhdistykset järjestävät kesällä leikkikenttätoimintaa. Myös näitä työpaikkoja haetaan samalla Kuntarekry.fi palvelun sähköisellä hakemuksella. Merkitse hakemukseen tällöin, että haet leikkikenttäohjaajaksi.

HUOM. Täytä huolella kohta, mihin saakka voit työskennellä, huomioi esim. koulujen alkamisajat.

Lue lisää..

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtaisen avustajan työnantajat hakevat avustajia akuutteihin siajisuuksiim.Työterjous tehdään yleensä tekstiviestillä, työhön meno lhyellä varoajalla.

Työhön kuuluu avustaa vammaista henkilöä arjen asioissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinnissa ja harrastuksissa.

Työ on kokoaikaista, tai osa-aikaista päivisin, iltaisin tai / ja viikonloppuisin. Tyyönantajana toimii vammainen henkilö, joka määrittelee työajan avuntarpeensa mukaan. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä. Avustajaksi sopii sosiaalinen, pidättyvä, rohkea, ymmärtävä ja mukautuva henkilö.

Avustajan työhön ei ole koulutus- ja pätevyysvaatimuksia.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus www.kuntarekry.fi - osoitteessa. Huomioithan hakemusta täyttäessäsi, että et kirjoita siihen mahdollisten aikaisempien avustettaviesi terveystietoja ja työnantajasi nimeä. Riittää, että merkitset työkokemustietoihisi toimineesi henkilökohtaisena avustajana yksityisellä työnantajalla.

Kuntarekryn etusivulla löytyy avoimet työapikat -palkki. Kirjoita siihen tämän julkaisun työavain, 342958, niin löydät ilmoituksen.

Huomioitahan, että että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan Hea-keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Lue lisää..

Sijaisia Alavuden varhaiskasvatukseen

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Alavuden kaupungin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Sijaisuutta voidaan tarjota myös puhelimitse.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (804/92) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Lue lisää..

Ruokapalvelutyöntekijä

Tällä hakuilmoituksella etsitään sijaisia ruokapalvelujen sijaisuuksiin kaupungin eri yksiköissä: valmistuskeittiöissä terveyden- ja vanhustenhoidon yksiköissä ja kouluilla sekä palvelukeittiöissä päiväkodeissa. Sijaistuskohteet ja tehtävät määräytyvät hakijan osaamisen mukaan. Tarjolla sekä ruoanvalmistuksesta vastaavan että keittiöapulaisen tehtäviä. Joissakin kohteissa työhön kuuluu kohteen siivouksesta vastaaminen.

Täyttämällä Kuntarekryn hakemuksen hakija ilmoittautuu ruokapalvelujen sijaisrekisteriin. Hakijat haastatellaan ja heidän soveltuvuutensa eri tehtäviin ja työkohteisiin arvioidaan. Tämän jälkeen sopiville sijaisille ilmoitetaan vapautuvista sijaisuuksista tekstiviestillä. Sijaisuudet voivat olla äkillisiä ja lyhytkestoisia.

Hakijalta vaaditaan hygieniapassi, mielellään alan tutkinto ja/tai jonkin verran alakohtaista työkokemusta

Lue lisää..

Tärkeät linkit

Lisätietoa kunta-alan työstä ja työpaikoista www.kuntarekry.fi 

Nuorten kesätyöllistämistuki
yrityksille ja yhteisöille 2020
(Haku alkaa kesäkuussa)

Nuorten kesätyöpaikat 2021
(linkki aukeaa haun alkaessa 1.3.)

Kuntarekryn rekisteriseloste

Paikallinen työnhakupalvelu
PestuuMarkkinat.fi
- työllistä tai työllisty
paikallisesti,
nopeasti ja helposti!