Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan maksut


Alavuden kaupungin sivistyslautakunta on määritellyt koululaisten iltapäivätoiminnan maksut toimintakaudelle 2019-2020 seuraavasti:

Yli 10 toimintapäiväämax. 10 toimintapäivää
max. 4h /päivä 100 € /kk 50 € /kk
yli 4h /päivä 120 € /kk 60 € /kk

Huomioitavaa on, että maksu määrittyy kuukauden pisimmän päivän mukaan, vaikka pitkiä päiviä olisi vain yksi ja muut päivät olisivat lyhyempiä. Kannattaa siis olla tarkkana hakuaikojen kanssa ja pitää sovituista ajoista kiinni. 

Aamupäivätoiminta toimii kiinteällä maksulla, joka on 30 € /kk riippumatta toimintapäivien
määrästä. Hinta veloitetaan jokaiselta kuukaudelta, joina toimintaa on varattu. Joten jos lapsesi ei hoitoa jonakin kuukautena tarvitse, on siitä ilmoitettava ohjaajille etukäteen. Hintaan ei sisälly aamupalaa, mutta lapsille varataan mahdollisuus syödä omat eväät ennen koulun alkua.

HUOM! Aamupäivätoiminnan maksuun saattaa tulla muutoksia kesän aikana. Tästä ilmoitetaan ennen lukuvuoden alkua ja aamutoiminta on mahdollista perua vielä sen jälkeen.

Muistattehan ilmoittaa lapsenne toimintapäivät ohjaajille heidän ilmoittamaansa määräaikaan mennessä. Näin voimme taata, että paikalla on riittävä määrä ohjaajia ja välipalaa. Iltapäiväryhmät toimivat pääasiassa korkealla käyttöasteella, joten emme voi taata, että lapsella on ryhmässä tilaa, ellei paikkaa varata ajoissa. Lisäksi on muistettava, että vain ennalta ilmoitetut vapaapäivät huomioidaan laskutuksessa – yllättävät poissaolot lasketaan maksullisiksi toimintapäiviksi. Myöskään lapsen sairastuminen ei vähennä toimintapäivien määrää.

Ottakaa yhteyttä lapsenne ryhmänohjaajaan tai aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattoriin, mikäli epäselvyyksiä ilmenee.

Kysy lisätietoja!

Elina Harju
Aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori
Puh. 040 1395 314
elina.harju@alavus.fi