Tervetuloa Lakeudenportin kansalaisopistoon!


Lakeudenportin kansalaisopisto on vapaan sivistystyön oppilaitos jonka toimialueeseen kuuluvat Alavuden ja Ähtärin kaupungit sekä Kuortaneen kunta. Opistossa yleissivistävää koulutusta sekä kuvataiteen perusopetusta (TPO) antavat vakituiset päätoimiset opettajat sekä tuntiopettajat. Opiston hallinnosta vastaa johtokunta, joka on Alavuden kaupungin hyvinvointilautakunnan alainen toimielin.

Vapaan sivistystyön oppilaitoksen tehtävänä on tukea kuntalaisten omaehtoista opiskelua, itsensä kehittämistä ja kansalaisvalmiuksien lisäämistä. Opistossa opiskellaan vauvasta vaariin yksilöopetuksessa ja eri ryhmissä.

Lukuvuoden 2021–2022 opinto-opas on selailtavissa täällä.

KANSALAISOPISTON KEVÄTKAUDEN ALKAMINEN SIIRTYY
Tämän hetkisen koronatilanteen vuoksi Lakeudenportin kansalaisopisto siirtää kevätkauden alkamista 17.1.2022 saakka tai toteutettavaksi etäopetuksena niiden kurssien osalta kuin se on mahdollista. Siirto ei koske taiteen perusopetusta eikä yksilöopetusta, jotka voivat alkaa normaalisti huomioiden kaikki turvallisuusohjeet. Pyrimme jatkamaan kevätkautta normaalia pidemmälle kattaaksemme kaikki kurssiin kuuluvat kokoontumiskerrat kevään aikana niistä kursseista, joita ei voida aloittaa aikataulun mukaan tai korvata etäopetuksella.

Kurssin opettaja/ kansalaisopisto tiedottaa osallistujia kurssien siirtymisestä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Suosittelemme seuraamaan myös Facebook -tiedotteitamme.

Muistathan turvallisuusohjeet kursseillamme koronapandemian aikana:

  • pidä huolta hyvästä käsihygieniasta; pese kädet tunnin alussa ja lopussa tai käytä käsidesiä
  • tule kurssille vain terveenä
  • pidä reilu turvaväli muihin osallistujiin
  • käytä kasvomaskia
  • kuulutko riskiryhmään? Harkitse osallistumistasi kurssille ja huolehdi rokotesuojasta

 

 

 

Yhteystiedot

Toimisto

Kulttuurikeskus, I kerros
Järviluomantie 3, 63300 Alavus
Puh. 06 2525 1561
kansalaisopisto@alavus.fi

Toimisto on avoinna ma–pe  klo 9–15
Yhteydenotot koronapandemian vuoksi mieluiten puhelimitse ja sähköpostitse.

Facebook ja Instagram:
@lakeudenportinkansalaisopisto

Opinto-ohjelma ja ilmoittautuminen