Opiskelu kansalaisopistossa

Ilmoittautuminen

Kaikille opiston kursseille on ilmoittauduttava verkko- ja yleisluentoja lukuunottamatta. Opettajat eivät ota vastaan ilmoittautumisia vaan kursseille tulee aina ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuminen avautuu ennakkoon kerrottuna aikana, järjestelmä ei ota vastaan ilmoittautumisia ennen tarkkaa avautumisaikaa. Ilmoittautumalla viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä varmistat kurssisi alkamisen, mikäli ryhmän minimiopiskelijamäärä (7) täyttyy. 

Kursseille voi ilmoittautua kolmella eri tavalla:

INTERNETISSÄ osoitteessa https://opistopalvelut.fi/lakeudenportti. Voit harjoitella ilmoittautumista harjoittelukurssilla tunnuksella 9999199. Huomioithan, että harjoitteluilmoittautumiset eivät tallennu järjestelmään.

PUHELIMITSE toimiston normaaleina aukioloaikoina. P. 044 550 1952, 040 571 1847.

HENKILÖKOHTAISESTI opiston toimistossa Alavudella.

Ilmoittautumista varten tarvitaan nimi, osoite, matkapuhelinnumero ja henkilötunnus. Henkilötunnus on pakollinen maksujen kohdistamiseksi oikealle henkilölle. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kurssin peruminen
Ilmoita peruutukset ajoissa, jotta mahdollinen varallaolija voi vielä saada paikan. Opettajat eivät ota vastaan peruutuksia. Tee peruutus viimeistään kolme päivää ennen kurssin alkua joko netissä tai soittamalla  opiston toimistoon. Kurssimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan ja on perintäkelpoinen, mikäli peruutusta ei ole tehty ajoissa.

Räätälöityä koulutusta
Lakeudenportin kansalaisopisto järjestää yksilöllisesti räätälöityjä kursseja (esim. ensiapu, kieltenopetus, tietotekniikka) mm. työyhteisöille ja yrityksille tilaajan toivomana ajankohtana. Ota yhteyttä opistomme henkilökuntaan, niin muokkaamme tarpeisiisi sopivan koulutuksen.

Kevätnäyttely
Alavuden, Ähtärin ja Kuortaneen kevätnäyttelyjen paikat ja ajat ilmoitetaan paikallislehdissä ja Lakeudenportin kansalaisopiston Facebook-sivuilla.

Opinto-ohjelma ja ilmoittautuminen