Kirjastoauto

 

Kirjastoautossa on lainattavissa yli 4000 kirjaa, lisäksi aikakauslehtiä, elokuvia ja äänitteitä. Kirjastoautossa on asiakkaiden käytettävissä Internet-yhteys.

Laina-aika on kirjastoautossa neljä viikkoa. Kirjastoautossa voit varata sekä lainassa, hyllyssä, että hankinnassa olevaa aineistoa sekä tehdä seutuvarauksia Eepos-kirjastoissa olevaan aineistoon. Autoon voit palauttaa myös kaikista Eepos-kirjastoista lainattua aineistoa.

Lainan voi uusia kirjastoautossa, ellei siitä ole varauksia. Uusiminen käy kätevästi myös puhelimitse soittamalla joko kirjastoautoon (puh. 040 017 8259), pääkirjastoon (puh. 06 2525 1594) tai Töysän kirjastoon (puh. 06 2525 5590). Voit uusia lainasi myös verkkokirjaston kautta, jos hankit kirjastokorttiasi varten tunnusluvun.

Kirjastoauton aikataulu on kahden viikon mittainen: reitit vaihtuvat sen mukaan, onko kalenteriviikko järjestysnumeroltaan parillinen vai pariton.

Kiirastorstaina, vappuaattona, uudenvuodenaattona sekä helatorstaita, pyhäinpäivää ja loppiaista edeltävinä päivinä aikatauluun saattaa tulla muutoksia, joista ilmoitetaan erikseen.

Kirjastoauto

Puh. 040 017 8259
S-posti: KirjaVia@alavus.fi