Kirjastoauto

 

Kirjastoauton aikataulu

Parillinen viikko

Pariton viikko

Kirjastoautossa on lainattavissa kirjoja, aikakauslehtiä, videoita ja äänitteitä.Autossa olevan kokoelman lisäksi tuomme sinulle haluamaasi aineistoa pääkirjastosta tai muista kirjastoista.

Kirjastokortin saat mistä tahansa Eepos-kirjastosta ilmoittamalla nimesi ja osoitteesi sekä todistamalla henkilöllisyytesi. Samalla sitoudut allekirjoituksellasi noudattamaan kirjaston sääntöjä. Alle 15-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen. Kortti on henkilökohtainen, joten olet vastuussa sillä lainatusta aineistosta. Tarvitset kortin aina lainatessasi.

Laina-aika on kirjastoautossa neljä viikkoa. Kirjastoautossa voit varata sekä lainassa, hyllyssä, että hankinnassa olevaa aineistoa sekä tehdä seutuvarauksia Eepos-kirjastoissa olevaan aineistoon. Autoon voit palauttaa myös kaikista Eepos-kirjastoista lainattua aineistoa. Jollet palauta tai uusi lainojja ennen eräpäivää, kirjasto lähettää automaattisesti palautuskehotuksen. Lisätietoa kirjaston maksuista saat kirjaston verkkosivuilta.

Lainan voi uusia, jollei siitä ole varauksia. Uusiminen käy kätevästi myös puhelimitse soittamalla joko kirjastoautoon (puh. 040 017 8259), pääkirjastoon (puh. 06 2525 1594) tai Töysän kirjastoon (puh. 06 2525 5590). Voit uusia lainasi myös Eepos-verkkokirjaston kautta, jos hankit kirjastokorttiasi varten tunnusluvun.

Kirjastoauton aikataulu on kahden viikon mittainen: reitit vaihtuvat sen mukaan, onko kalenteriviikko järjestysnumeroltaan parillinen vai pariton.

Kiirastorstaina, vappuaattona, uudenvuodenaattona sekä helatorstaita, pyhäinpäivää ja loppiaista edeltävinä päivinä aikatauluun saattaa tulla muutoksia, joista ilmoitetaan erikseen.

Kirjastoauto

Puh. 040 017 8259
S-posti: KirjaVia@alavus.fi