Alavutelaisia yrityksiä ja Alavudelle yritystoimintaa suunnittelevia toimijoita avustaa ja palvelee Alavuden Kehitys Oy, Yrityskehitys Fasadi, joka on Alavuden kaupungin omistama kehitysyhtiö. Yrityksen toimitilat sijaitsevat kantatie 66:n varrella Alavus Fasadissa.

Alavuden Kehitys Oy:n palvelut ovat maksuttomia ja voit keskustella suunnitelmistasi täysin luottamuksellisesti.

Ota yhteyttä Alavuden Kehitys Oy, Yrityskehitys Fasadiin, kun olet kiinnostunut yrityksen perustamisesta Alavudelle, toimivan yrityksen kehittämisestä tai Alavudesta yrityksesi toimintaympäristönä.

Alavuden Kehitys Oy:n ylläpitämä avoin ja maksuton toimitilapalvelu on käytössäsi, kun etsit toimitiloja Alavudelta tai kun haluat ilmoittaa vapaana olevasta tilasta.

Yritys- ja palveluhakemistosta voit etsiä kaupungissa toimivia yrityksiä ja niiden tuottamia palveluita. Tarkasta yrityksesi tietojen ajantasaisuus rekisteristämme.

Alavus Fasadin koulutus- ja kokoustilat ovat kaikkien yritysten ja yhteisöjen vuokrattavissa.

Yhteistyökumppanimme starttiraha-asioissa on Uusyrityskeskus Neuvoa antava, joka palvelee asiakkaitaan ajanvarauksella myös Alavus Fasadissa. Myös TE-toimiston yritysneuvoja tapaa asiakkaitaan Alavus Fasadissa.

Ota yhteyttä!

Alavuden Kehitys Oy,
Yrityskehitys Fasadi

Taitotie 1, 63300 Alavus

Yritysasiantuntija
Mauri Haapasaari
puh. 040 661 3552

Toimitusjohtaja
Ulla Koivisto
puh. 044 550 0974

Toimistosihteeri
Annukka Mäenpää
puh. 044 515 5105

sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@fasadi.com