Vetämäjärven leirikeskus, "Vetis"

Vetämäjärven leirikeskus on ensisijaisesti nuorten ja nuorisoryhmien käytössä, mutta se on myös yksityisten ja yhdistysten vuokrattavissa ympäri vuoden.

Leirikeskuksessa on 32 majoituspaikkaa: päärakennuksessa 14 henkilölle; yksi kuuden ja yksi kahdeksan henkilön huone. Piharakennuksessa 18 majoituspaikkaa; neljä neljän henkilön huonetta ja yksi kahden henkilön huone sekä minikeittiö.
Päärakennuksen keittiön kapasiteetti on mitoitettu 50–60 henkilölle (astiasto, valmistus- ja tarjoilukalusto). Saunan keittiöllä on astiat 12 hengelle.

PAAPAN SAUNA
Saunarakennus on mitoitettu 10 -25 käyttäjälle ja parven majoitustilat 8 hengelle. Takkahuoneen ja keittiön lisäksi siellä on yhteinen sauna ja erilliset pukeutumis- ja pesutilat naisille ja miehille sekä inva-wc. Saunan suunnittelussa on huomioitu liikuntarajoitteiset.

Saunarakennuksessa on parvi 6-8 hengelle. Pienryhmät esim. kerhot voisivat yöpyä ja toiminta voisi keskittyä vain saunalle. Saunarakennuksen huoneistoala 1. kerros 104,7 m2 ja parvi 13,3 m2 = 118 m2

Lisätiedot ja hintatiedustelut: Joni Puntala / 050 307 5381

Hinnasto