LIIKUNTAKAMPANJAT ALAVUDELLA


Syksyn liikuntakampanjaan osallistui 50 liikkujaa. Kiitos osallistujille! Arvonta on suoritettu ja palkittaville on ilmoitettu voitosta. Uusi kampanja taas keväällä ja sitä ennen muita liikuntatapahtumia, ole kuulolla! Liikkumisen iloa! Muistathan Alavuden talvi- ja ulkoliikuntapaikat, kuten jäähallin yleisöluisteluvuorot ja retkeilyreitistöt.


Vuonna 2023 liikuntakampanja on matalan kynnyksen liikuntakampanja, johon kaikki voivat osallistua liikkumalla oman kuntonsa mukaan itselle sopivalla tavalla. Kaikki nauttimaan liikunnan riemusta ja jännittämään osuuko arpaonni omalle kohdalle! Kampanjakortteja on saatavilla kaupungin nettisivuilta (katso alla linkki), Alavuden kaupungin kuntosalilta sekä liikunnanohjaajilta ohjausryhmissä. Vuoden sisällä on kaksi erillistä liikuntakampanjaa: keväällä (huhti-toukokuu) sekä syksyllä (syys-lokakuu).

Kampanjoiden lisäksi liikuntapalvelut järjestävät erilaisia liikuntatapahtumia kuten Alavus-hiihto, Valtakunnallinen pyöräilyviikko, Unelmien liikuntapäivä, perheliikuntatapahtumia ja perinteinen Maanantaipyöräily. Kilometrejä emme kerää. Liikutaan kaikki iloisesti, reippaasti ja kuntoa kohentaen sekä kaveria kannustaen!

Liikuntakampanjan teemat ja tavoitteet:

-matalan kynnyksen kampanja - haastaa kaikki liikkumaan ja osallistumaan

-aloita liikkuminen vähitellen

-tavoitteena liikkua 3-5 kertaa viikossa

Kampanjakortteja noudettavissa kaupungin kuntosalilta. Kortit voi myös tulostaa tästä (pdf).


Kesän aikana kannustamme perheitä käyttämään Alavuden hienoja ulkoliikuntapaikkoja, kuten uimarantoja, pelialueita ja retkeilyreitistöjä! Uutuutena kesän 2023 aikana valmistunut, Alavuden keskusurheilukentän ja padel-kenttien viereen, toiminnallinen ulkoliikunta-alue. 

Liikuntapalvelut järjestävät ympäri vuotta erilaisia liikuntatapahtumia - ole kuulolla ja seuraa nettisivuja!

Tavoitteena nauttia liikunnasta omalla tyylillä!


 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Liikunnanohjaajat

Jonna Kuni-Keskinen
Puh. 040 528 7559

Anniina Mäkelä
Puh. 040 630 3021

Vuoden 2023 liikuntakampanjakortti (pdf)