Tapahtumat

07.06.2024

Toiminnan Kukan uusien tilojen ja kasvihuoneen avajaiset pe 7.6. klo 11-15, Kolistontie 15, Alavus


Toiminnan Kukka laajenee uusiin tiloihin – avajaiset perjantaina 7.6.2024 klo 11-15

osoite Kolistontie 15, Alavus (vanha paloasema)

Toiminnan Kukka on A-Pesti Oy:n työttömien työnhakijoiden ohjaus- ja valmennuspalvelun yksikkö, jossa valmennettava pääsee perehtymään puutarha- ja vihertöiden tekemiseen sekä kasvien viljelyyn ja kasvattamiseen siemenestä valmiiseen tuotteeseen saakka.

Tänä keväänä Toiminnan Kukka on laajentanut toimintaansa yhteistyössä Alavuden kaupungin viherpalveluiden kanssa. Laajennuksen näkyvin muoto on Alavuden Kolistontiellä sijaitsevalle vanhalle paloasemalle rakentunut kasvihuone.

Avajaisissa tuote-esittelyä ja vinkkejä

Toiminnan Kukan uudessa kasvihuoneessa tuotetaan enimmäkseen perennoja ja kausikukkia pääosin kaupungin viherpalveluiden tarpeisiin. Näistä tarpeista ylijääviä tuotteita tullaan myymään Toiminnan Kukan uusien tilojen opetusmyymälässä, joka alkaa palvella asiakkaita avajaispäivänä perjantaina 7.6.2024.

Avajajaisia vieteteään klo 11-15 ja tarjolla on makkaraa ja mehua.

Opetusmyymälään on varattu hyllytilaa myös paikallisia tuottajia varten. Avajaispäivänä mukana ovat ainakin Riihon mansikkatila ja Tohnin Äijän Woimahunaja esittelemässä ja myymässä tuotteitaan.

Viherammattilaisille ja puutarhaharrastajille kiinnostavaa tuote-esittelyä avajaisiin tuo Hautala Service Oy, joka esittelee uusimpia ruohonleikkureitaan ja muita koneita mukaan lukien erikoisuutena Pellenc-akkutyökalut ja Grass Hopper -ruohonleikkurit.

Uudessa kasvihuoneessa yhdistyy niin kaupungin viherpalveluiden kuin Toiminnan Kukan henkilöstön osaaminen ja kokemus mm. kasvien lajikohtaisista tarpeista. Avajaispäivänä kannattaakin hyödyntää alan ammattilaisten paikallaolo ja kysyä vinkkejä vaikkapa oman pihan istutuksiin.

Tervetuloa tutustumaan!

A-Pesti Oy:n Toiminnan Kukan uusien tilojen ja kasvihuoneen avajaiset perjantaina 7.6.2024 klo 11-15 Alavuden Kolistontiellä. Tervetuloa!

 

Takaisin

Viimeisimmät

05.09.2024

Yrittäjien kahvitteluhetki Yrittäjän päivänä to 5.9.

Lue lisää

28.08.2024

Laskuvarjohypyn alkeiskurssi 28.8.-1.9.

Lue lisää

16.08.2024

Curlingin Alavus-turnaus 2024 Alavus Areenalla 16.-18.8.

Lue lisää