Tapahtumat

10.05.2023

Yrittäjän sopimuskiertue "Mitä sitten jos?" ke 10.5. klo 18 Hotelli OnnenTähdessä Tuurissa


Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät järjestää yhteistyössä LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan kanssa kuudella paikkakunnalla kiertävän Mitä sitten jos -sopimuskiertueen, jonka tarkoituksena on kannustaa yrittäjiä miettimään, onko asiakirjat ja sopimukset ylipäätään olemassa ja ajan tasalla siltä varalta, jos yrittäjä ei pystykään itse hoitamaan asioita tai jotain yllättävää tapahtuu.

Yrittäjän sopimuskiertue: Mitä sitten jos? keskiviikkona 10.5.2023 klo 18:00-20:30 Hotelli OnnenTähden kokoustilassa 5

osoite Hotelli OnnenTähden 2. kerroksessa, Onnentie 7, 63610 Tuuri

Ennakointi on viisasta ja erityisen tärkeää yrittäjälle. Oletko sinä miettinyt, kuka hoitaa sinun tai yrityksesi asiat, jos sinä itse et siihen pysty?

Yrittäjän sopimuskiertueella käydään läpi edunvalvontavaltuutuksen ja testamentin merkitys yrittäjän näkökulmasta, yleisiä sopimusriskejä ja niihin varautumista, osakassopimusta sekä avio-oikeuteen liittyviä teemoja.

Asiantuntijoina kiertueella vuorottelevat asianajaja Valtteri Vuorenmaa Asianajotoimisto Fennosta sekä lakimies, OTM Juho Lehtimäki Lecklé Oy:stä.

Lisäksi kumppanimme LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa kertoo, mitkä ovat yrittäjän ja yrityksen kannalta tärkeimmät vakuutukset ikävän tilanteen sattuessa.

Tilaisuus on kaikille yrittäjille avoin ja maksuton. Tarjolla on pientä purtavaa.

Tilaisuus tarjoaa kiireiselle yrittäjälle napakan ja helpon tavan päästä kärryille, millä mallilla yrityksen ja yrittäjän sopimukset ja asiakirjat ovat sekä mitä voisi vielä tehdä, että elämän mukanaan tuomiin käänteisiin olisi varauduttu.

>> Ilmoittaudu mukaan tästä!

Takaisin

Viimeisimmät

02.04.2024

Jokivarren kyläkirja -projektin kokoontuminen ti 2.4. klo 18 Jokivarren nuorisoseuralla

Lue lisää

05.03.2024

Jokivarren kyläkirja -projektin kokoontuminen ti 5.3. klo 18 Jokivarren nuorisoseuralla

Lue lisää

06.02.2024

Jokivarren kyläkirja -projektin kokoontuminen ti 6.2. klo 18 Jokivarren nuorisoseuralla

Lue lisää