Uutiset

Asukaskysely keskusta-alueen kehittämisestä

28.02.2022

ASUKASKYSELY ALAVUDEN KESKUSTA-ALUEEN KEHITTÄMISESTÄ


Alavuden keskusta-alueen kaupunkiympäristön kehittämishanke on käynnistynyt tammikuussa. Tulevien vuosien ja vuosikymmenten kehittämistä suunnitellaan Alavuden kaupungin linjausten mukaisesti. Tavoitteena on kehittää kaupunkiympäristöä, tuoda uutta elinvoimaa keskustaan ja keskittää asiakasvirtoja maisema-arvot huomioiden. Kehittämishankkeessa kuullaan kattavasti alueen asukkaita, toimijoita ja yrittäjiä.


Alavuden kaupunki sekä yhteistyökumppaneina keskusta-alueen kaupunkiympäristön kehittämisessä mukana olevat WasaGroup Oy sekä MUUAN Oy ja WSP Finland Oy haluavat seuraavaksi kuulla Alavuden kaupungin asukkaiden toiveita ja kehitysideoita keskusta-alueen kaupunkiympäristön kehittämisessä.


Asukaskysely kaupunkiympäristön kehittämisestä on avoinna kaupungin kotisivuilla kolme viikkoa ajalla 1.-20.3. Kysely koostuu 22 kysymyksestä ja vastaamiseen menee aikaa vain n. 10 minuuttia. Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata.
Kysely on tarkoitettu kaikenikäisille asukkaille. Kyselyyn vastaamalla kaupunkilaisilla on erinomainen mahdollisuus esittää kehitysideoitaan ja toiveitaan ja tuoda mukaan arvokasta paikallistuntemustaan. Kyselyn vastauksia hyödynnetään kaupunkiympäristön suunnittelussa ja kehittämishankkeen edetessä kaupunkilaisia kuullaan myös uusilla kyselyillä.

Keskusta-alueen kaupunkiympäristön kehittämiseen liittyvään sähköiseen asukaskyselyyn pääsee tästä linkistä: https://forms.office.com/r/M6AXdW9gd9

Kyselyyn voi vastata myös perinteisesti paperilomakkeella, joita saa kaupungin neuvonnasta ma-pe klo 9-15 välisenä aikana (Torikatu 4) tai Alavuden ja Töysän kirjastoista kirjastojen aukioloaikoina. Neuvonnan ja kirjastojen henkilökunta auttavat tarvittaessa myös sähköisen lomakkeen täyttämisessä.

Lisätiedot:

  • Alavuden kaupunki kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki, Puh. 050 409 0830, liisa.heinamaki@alavus.fi
  • Maankäyttöjohtaja Kimmo Toivola, Puh. 044 550 2730, kimmo.toivola@alavus.fi
  • Muuan Oy Arkkitehti SAFA Aura Pajamo, aura.pajamo@muuan.fi; puh. 050 664 81
Takaisin

Viimeisimmät

20.06.2024

Kirjaston Ryskööt

Lue lisää

19.06.2024

Harrin uimarannan sauna lämpimää ke 19.6. alkaen

Lue lisää

18.06.2024

Elonen investoi 12 miljoonaa uuteen tulevaisuuden leipomoon Alavudelle

Lue lisää