Anna
auringon
paistaa!

KAUAN ODOTETTU TONTTIALUE!

Alavuden Aurinkoranta tarjoaa ainutlaatuiset puitteet asumiseen. 14 omakotitonttia järvinäköalalla.

Aurinkorannan alue on täysin ainutlaatuinen tonttialue Alavuden keskustan tuntumassa. Alue on länteen viettävää peltorinnettä, jossa ylimpien ja alempien tonttien korkeusero on noin 10 metriä.

Alueella on vapaana 7 tonttia. Tonteilta avautuu upea järvimaisema. Aurinkoranta tarjoaakin täysin ainutlaatuiset puitteet unelmakodin rakentamiselle. Alueen kadut ja putkistot ovat valmiina ja tonteille pääsee rakentamaan heti.

Alavuden Aurinkorannalla Niittytien tontit valmiita rakennettavaksi.

Katso oheiset kuvat, joissa merkittynä muun muassa tonttien pinta-alat, rakennusoikeudet ja hinnat.

Alavuden Aurinkorannan tonttien myynti ja varaustilanne
Klikkaa dokumentti suuremmaksi tästä.

  • Alavuden Aurinkorannan uuden asuinalueen tonttien huutokauppa-ajat.

Klikkaa kartta suuremmaksi tästä.

ANNA AURINGON PAISTAA - RAKENNA KOTISI ALAVUDEN AURINKORANNALLE!

Alavudella on hyvät olosuhteet toimivaan arkeen ja poikkeuksellisen monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Alavuden Aurinkoranta sijaitsee aivan Alavuden keskustan vieressä, matkaa keskustaan on alle 2 km. Aurinkorannan alue on turvallinen ja viihtyisä asuinalue kaikenikäisille. Päiväkodit, ala- ja yläkoulu, lukio, uimahalli ja liikuntatilat, terveyskeskus, kirjasto sekä ruokakaupat ovat lähellä. Aurinkorannan alue tarjoaa myös loistavat etätyömahdollisuudet, koska tonttien myyntihinta sisältää tontille rakennetun valokuituyhteyden.

VIRKISTY LÄHELLÄ

Aurinkorannan alue sijaitsee Alavudenjärven itärannalla, joten aurinkoa tulee tonteilla riittämään. Rannan ja asuntoalueen väliselle alueelle tulee puistoalue. Lenkkeily- ja virkistyspaikkoja on aivan lähietäisyydellä: mm. Tusan uimaranta, leikkipuisto, lasikota, Rantapuisto, Pahajoen luontopolku ja kosteikko sekä laavu. Pahajoen silta on hyvä paikka onkimiseen ja kosteikon läheisyydessä voi nähdä myös lampaita laiduntamassa.

Tuurin kauppakeskuksen läheisyys tarjoaa huippuluokan kaupalliset palvelut ja Kyläkaupan monet tapahtumat tuovat elämyksiä arkeen. Aurinkorannalta Tuuriin ajelee autolla n. 10 minuutissa ja polkupyörällä turvallista kevyenliikenteen väylää noin puolessa tunnissa.

Lisää tekemistä ja elämyksiä on aivan lähietäisyydellä - esimerkiksi Kuortaneen urheiluopisto ja Ähtärin Eläinpuisto pandoineen sijaitsevat vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä.

Katso oheisesta kartasta tonttivaihtoehdot ja valitse omasi!

TERVETULOA RAKENTAMAAN ALAVUDELLE!

Alavuden Aurinkorannan uusi asuinalue sijaitsee Alavudenjärven itärannalla. Alueella on 14 tonttia upealla järvinäköalalla.

Alavuden Aurinkorannan uusi asuinalue sijaitsee Alavudenjärven itärannalla. Alueella on 14 tonttia upealla järvinäköalalla.

Alavuden Aurinkoranta sijaitsee Alavudenjärven itärannalla aivan Alavuden keskustan tuntumassa. Matkaa keskustan palveluihin on alle 2 km.
Alavuden uusi asuinalue Aurinkoranta sijaitsee Alavudenjärven itärannalla. Alueella on myynnissä 14 tonttia upealla järvinäköalalla. Maa-aines Aurinkorannalla on hyvää peltomaata, jolle rakentaminen on helppoa. Rannan ja asuntoalueen väliselle alueelle tulee puistoalue.

Alavuden uusi asuinalue Aurinkoranta sijaitsee aivan Alavuden keskustan tuntumassa. Matkaa keskustan palveluihin on alle 2 km.
Aurinkorannan asuinalue sijaitsee aivan Alavuden keskustan tuntumassa, matkaa keskustan palveluihin on alle 2 km.

Millaiselta Alavudella näyttää ja millaista täällä on elää?

Alla olevat kuvat antavat hieman lisää kuvaa siitä, mitä Alavudella voi tehdä. Katso itse!

Yhteystiedot

Maankäyttöjohtaja
Kimmo Toivola
Puh. 044 550 2730
kimmo.toivola@alavus.fi

Maanmittausinsinööri
Timo Alatalkkari
Puh. 040 481 9067
timo.alatalkkari@alavus.fi

Katso myös

Tekemistä koko perheelle
visitalavus.fi

Tuurin kauppakylä ja
Kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy
tuuri.fi