Uutiset

Alavuden Vuokra-asunnot Oy hakee toimitusjohtajaa!

31.07.2019

Alavuden Vuokra-asunnot Oy hakee toimitusjohtajaa

Alavuden Vuokra-asunnot Oy on hyvin hoidettu yhtiö ja luotettava vuokranantaja Alavudella. Vahvuutenamme on monipuolinen ja hyväkuntoinen asuntokanta sekä kilpailukykyinen vuokrataso. Hallinnoimme tällä hetkellä noin 700 vuokra-asuntoa, joista suurin osa on ARA:n rahoituksella toteutettuja. Kuulumme Alavuden kaupunkikonserniin.

Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle haemme kyvykästä ja monipuolista
TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajalle kuuluu kokonaisvastuu yhtiön toiminnasta ja sen tuloksekkaasta johtamisesta yhtiön hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Työssä tukenasi on koko konsernin monipuolinen osaaminen.Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen ja toimintatavaltaan aktiivinen ja tavoitteellinen.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta. Arvostamme kaupallista tai teknisen alan koulutusta sekä kiinteistöalaan liittyviä tutkintoja, kokemusta isännöinnistä ja esimiehenä toimimisesta.

Hakemukset todistusjäljennöksineen, ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostilla os. terttu.liesmaki@alavus.fi 30.8.2019 klo 15.00 mennessä. Tehtävään valittavan edellytetään toimittavan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista.

Alavudella 30.07.2019
Alavuden Vuokra-asunnot Oy hallitus

Lisätietoja tehtävästä antaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Terttu Liesmäki p. 040 5207 429
alavudenvuokra-asunnot.fi
visitalavus.fi

Hakuilmoitus (pdf)

Takaisin
Viimeisimmät

04.10.2019

Toivo Kuula - laulukilpailun tuomaristo 2020 julkistettu

Lue lisää

04.10.2019

Toivo Kuula - laulukilpailun tuomaristo 2020 on julkistettu

Lue lisää

23.09.2019

Muuttoliike kuntien elinvoiman moottorina - kysely tulo- ja paluumuuttajille!

Lue lisää