Uutiset

Anna Nieminen KYMPPI-hankkeesta vieraili Alavudella

23.08.2023

Anna Nieminen vieraili tiistaina 22.8. Alavudella tutustuen Alavuden kaupungin työllisyyspalvelujen toimintaan. A-Pesti Oy:n toimipisteessä käytyään hän sanoi olevansa vaikuttunut A-Pestin monipuolisesta tarjonnasta.

Anna Nieminen aloitti KYMPPI-hankkeen projektijohtajana Etelä-Pohjanmaan itäisen työllisyysalueen valmistelussa elokuun alussa. Aikaisemmin hän toimi Kaustisen seutukunnan työllisyyskoordinaattorin tehtävässä ja oli mukana mm. työllisyyden kuntakokeilun käynnistämisessä sekä Keski-Pohjanmaan työllisyysalueen valmistelussa.

KYMPPI-hanke

KYMPPI-hanke on luotu valmistelutyön tueksi, sillä vuoden 2025 alusta TE-toimistojen vastuulla aikaisemmin olleet palvelut siirtyvät kunnille. Yhteistä työllisyysaluetta ja uutta kuntayhtymää ovat aiesopimuksin sitoutuneet valmistelemaan kymmenen kuntaa, eli Alavuden lisäksi Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Soini, Vimpeli ja Ähtäri.

Hankkeen tavoitteena on toteuttaa perustettavan työllisyysalueen tarkempi suunnittelu ja mahdollistaa suunnitelmien perusteella tehtävät päätökset alueen kunnissa siten, että Etelä-Pohjanmaan Itäisen alueen työllisyysalue voi sujuvasti aloittaa toimintansa 1.1.2025 alkaen.

Lue lisää hankkeesta: https://www.alavus.fi/fi/etusivu/ajankohtaista/uutiset/tayden-kympin-tyollisyysalue-valmistelussa.html 

(Kuvassa A-Pestin toimitusjohtaja Paula Lehtonen, elinvoimajohtaja Ulla Björn, KYMPPI-hankkeen projektinjohtaja Anna Nieminen ja kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki) 

Takaisin

Viimeisimmät

03.07.2024

Alavuden kaupungin kesän 2024 aukioloajat ja päivystysnumerot

Lue lisää

02.07.2024

Alavuden kaupungin uusi talousjohtaja Virpi Kolehmainen aloittaa tehtävässään 1.8.2024

Lue lisää

01.07.2024

Nuorten kesätyöllistämistuki työnantajille - hakuaika 1.6.-31.10.2024

Lue lisää