Uutiset

Vastaa lakeudenportin kansalaisopiston kyselyyn ja voita kurssiosallistuminen!

28.11.2018

Lakeudenportin kansalaisopiston näkyvyyttä ja toimintaa pyritään kehittämään ja tuomaan paremmin erilaisten ihmisryhmien tietoisuuteen. Tähän liittyen kansalaisopisto toteuttaa kyselyn, jolla pyritään kartoittamaan mahdollisimman monien toiveita ja ehdotuksia. Kyselyllä selvitetään muun muassa, mitä kurssitoiveita asukkailla on ja kuinka ne voitaisiin toteuttaa asiakasystävällisesti. Opiston kurssivalikoiman markkinointia kehitetään tarkentamalla eri kanavien käyttöä ja miettimällä uusia markkinointitapoja.

Syksyn aikana järjestetyissä Iloonen kökkä kulttiksella –tapahtumissa on yhdessä mietitty kansalaisopiston ja kulttuuripalvelujen kehittämistä kahteenkin otteeseen. Yhteisöpedagogi Mika Ijäksen vetämät tapahtumat olivat kaikille avoimia tilaisuuksia, joissa oli mahdollista tuoda esille kehitysehdotuksia ja ideoita palvelujen kehittämiseksi.

Kysely on avoinna 28.11.–14.12. välisen ajan Alavuden kaupungin kotisivuilla, www.alavus.fi. Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan vapaavalintainen Lakeudenportin kansalaisopiston kurssi.

Lisätietoja:
Lakeudenportin kansalaisopisto
Arto Juurakko
arto.juurakko@alavus.fi
p. 044 550 1389

Vastaa kyselyyn ja voita!

Takaisin
Viimeisimmät

27.03.2019

Eduskuntavaalien ulkomainonta

Lue lisää

12.03.2019

Jarte Steel Oy Alavuden Töysästä on valittu mukaan Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle

Lue lisää

27.02.2019

Alavuden Kehitys Oy aloittaa Eväitä yrittäjille -aamiaistilaisuudet perjantaina 8.3.2019

Lue lisää