Uutiset

Jussi Lampi nähdään mielensäpahoittajan roolissa myös Alavudella elokuussa 2023

26.04.2023


Teatteri Hysterian Mielensäpahoittaja, iloosia aikoja -esitykset tulevat Alavudelle elokuussa!

Alavudella järjestetään alkusyksyllä 2023 yhteensä kolme esitystä yhteistyössä Alavuden kulttuuritoimen kanssa. Näytelmä esitetään Tuurin Nuorisoseuralla perjantaina 11.8. klo 18, lauantaina 12.8. klo 18 ja sunnuntaina 13.8. klo 14.

Seinäjokelainen Teatteri Hysteria on kirjailija Tuomas Kyrön siunauksella toteuttanut teoksen Etelä-Pohjanmaan murteella. Mielensäpahoittajan roolissa nähdään Jussi Lampi. Lampin ohella tämän vahvasti eteläpohjalaisuutta juhlivan näytelmän rooleissa esiintyy muita Teatteri Hysterian näyttelijöitä; Rami Mäkilaine, Ville Orttenvuori, Juulia Soidinaho ja Jenni Kohtala. Näytelmän on dramatisoinut eteläpohjanmaan murteelle Juulia Soidinaho ja teoksen ohjauksesta vastaa Rami Mäkilaine.

Mielensäpahoittaja, iloosia aikoja -draamakomedia kertoo Mielensäpahoittajan hautajaisvalmisteluista, sillä ikä painaa, eikä sitä voi kaikkea elämän haltuun antaa. Ja jos kerran kaikki on tehty tähänkin mennessä itse, niin miksei sitten omaa hauta-arkkuakin. Kun poika saapuu huolestuneena tarkistamaan isänsä vointia, tulee mutkia matkaan. Siinä omat hautajaisvalmistelut jäävät sivuseikaksi, kun pitää huolehtia jälkikasvun asiat kuntoon.

Esityksen kesto on noin 2 tunti 15 minuuttia, mikä sisältää väliajan.

>> Liput ovat myynnissä netissä lippu.fi:ssä (linkki aukeaa suoraan Lippu.fi-palveluun)

Vapaa-aikasihteeri Anu Katajamäki Alavuden kulttuuripalveluista toivottaa yleisön tervetulleeksi Tuurin Nuorisoseuralle elokuussa.

”On hienoa, että teatterit jalkautuvat ja tuovat näin esittämisen ammattiosaamista laajemman yleisön ulottuville. Teatteri Hysterian monipuolisuus tulee esille tässä, että esitys on siirrettävissä muillekin esityspaikoille. Erityisen iloisia olemme siitä, että juuri tämä Mielensäpahoittaja -näytelmä nähdään Alavudella, joka on Jussi Lampin tämänhetkinen kotikaupunki”, sanoo Katajamäki.


Lisätietoja:
Anu Katajamäki
Alavuden kaupungin kulttuuripalvelut
puh. 040 573 4912
anu.katajamaki@alavus.fi


Takaisin

Viimeisimmät

03.04.2024

Huhti-toukokuun uutiskirje

Lue lisää

03.04.2024

Suruliputus Vantaan kouluampumisen johdosta keskiviikkona 3.4.2024

Lue lisää

27.03.2024

Alavus perusti Taito Etelämäen stipendirahaston

Lue lisää