Uutiset

Kysely Parkanon henkilöliikenneaseman kehittämisestä

07.09.2020

Selvitystyö Parkanon henkilöliikenneaseman merkitys ja mahdollisuudet junaliikenteessä on käynnistynyt. Selvityksen tavoitteena on selvittää Parkanon henkilöliikenneaseman nykytila ja kehittämispotentiaali, potentiaalin saavuttamiseksi vaadittavat kehittämistoimenpiteet ja kehittämistoimenpiteiden etenemispolku. Lisäksi työssä pohditaan liityntäliikenteen palvelukonseptia. Tavoitteena on, että työ tuottaa eväitä Parkanon aseman kehittämiseen ja houkuttelevuuden parantamiseen.

Selvityksen osana on lyhyt internetpohjainen käyttäjäkysely. Kyselyyn vastaamalla työn tekijät saavat arvokasta tietoa mm. junan käytön ja myös käyttämättä jättämisen taustasyistä Parkanon asemalla. Kyselyn vastaajiksi pyritään erityisesti tavoittamaan henkilöitä, jotka käyvät töissä Parkanon aseman vaikutusalueen ja Tampereen tai Seinäjoen välillä. Kysely on auki 15.9. asti.
Suora linkki* kyselyyn:


https://player.myzef.com/waystep/ajax/?q=38-EpSpHbgq

QR-koodi kyselyyn:

Tiedote selvityksen käynnistymisestä Pirkanmaan liiton internetsivuilla:
https://www.pirkanmaa.fi/blog/2020/09/03/parkanon-henkiloliikenneaseman-merkitysta-ja-mahdollisuuksia-junaliikenteessa-selvitetaan-osallistu-kayttajakyselyyn/

Takaisin

Viimeisimmät

24.04.2024

Harrastemessut Kunto-Lutrassa - löydä itsellesi uusi harrastus!

Lue lisää

19.04.2024

LIIKKUVA-viikko Alavudella kutsuu eri ikäisiä liikkujia maksuttomiin liikuntatapahtumiin 2.-12.5.2024. Katso viikon ohjelma!

Lue lisää

03.04.2024

Huhti-toukokuun uutiskirje

Lue lisää