Uutiset

Vahvista markkinoinnin ja myynnin osaamista maksuttomilla verkkokoulutuksilla

16.03.2021

Markkinointi ja myynti yrityksissä ja yhdistyksissä -etäkoulutuspaketti

Ilman asiakkaita ei yksikään yritys voi toimia ja yhdistys tarvitsee osallistujia toimintaansa. Siksi olisikin hyvä ymmärtää, miten tehdä myyntiä kasvattavaa markkinointia tai miten valjastaa verkkosivut ja sosiaalinen media markkinointikäyttöön. Alavuden Kehityksen Tieto lisää tulosta -koulutushanke tarjoaa tänä keväänä monipuolisen markkinoinnin ja myynnin tehostamisen koulutussarjan.

Kokonaisuus alkaa 17.3.2021 ja sisältää yhteensä kahdeksan koulutusiltaa. Koulutukset toteutetaan verkkokoulutuksena Teams-sovelluksella, joten osallistuminen on mahdollista vaikkapa kotisohvalta.

Teams-koulutuksessa kuulee opettajan, näkee hänen jakamansa videokuvan ja voi halutessaan osallistua keskusteluun. Verkkokoulutukseen osallistuminen on helppoa ja ilmoittautumisen yhteydessä saa vielä myös tarkemmat ohjeet Teams-koulutukseen liittymisestä.

Koulutuksissa tutustutaan mikro- ja pk-yrityksissä tarvittavaan markkinoinnin ja myynnin osaamiseen; tietoihin ja taitoihin, joita voi välittömästi soveltaa omaan työhön ja tehdä itsenäisesti yritykselle esimerkiksi markkinointiviestintäsuunnitelman. Koulutuksista saa myös eväitä asiakkaan huomioimiseen, omien viestintätaitojen kehittämiseen, sosiaalisen median hyödyntämiseen ja myyvien kotisivujen tekemiseen. Lisäksi perehdytään verkkokaupan rakentamiseen ja erilaisiin varausjärjestelmiin ja pohditaan, voisiko niitä hyödyntää omassa liiketoiminnassa.

Koulutus soveltuu kaikille yrittäjille, mutta erinomaisesti myös alkaville tai hiljattain aloittaneille yrittäjille. Markkinointiosaaminen on keskeistä yrityksen onnistumisessa, joten koulutuksesta saa alkavan yrityksen heti kunnolla liikkeelle.
Myös yhdistykset voivat saada koulutuksista hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita oman toimintansa ja palvelujen kehittämiseen.

Kouluttajana on Sedu, jolla on vankka kokemus yrityksien tarpeisiin suunnitellusta koulutuksesta. Koulutuksista voi osallistua voi vain osaan tai vaikka kaikkiin ja ne ovat osallistujille maksuttomia.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet sivuilta www.fasadi.com/tietolisaatulosta (linkki aukeaa Tieto lisää tulosta -hankkeen koulutusohjelmaan)

Ilmoittautumisen jälkeen saa sähköpostitse linkin, josta pääsee seuraamaan opetusta omalta koneelta.


Tieto lisää tulosta -hankkeen taustalla on yrittäjille toteutettu koulutustarvekysely ja järjestettävillä koulutuksilla halutaan edistää Kuusiokuntien alueen yrittäjien ja yhdistystoimijoiden osaamista keskeisissä toiminnan kannattavuutta ja kehittämistä tukevissa osa-alueissa. Hankkeen toteuttajana on Alavuden Kehitys Oy. Päärahoittaja on Leader Kuudestaan ry ja koulutusten maksuttomuuden mahdollistavat OP Alavus, Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa, Alavuden Yrittäjät ry ja Töysän Yrittäjät ry.

Takaisin

Viimeisimmät

27.03.2024

Alavuden kaupunginvirasto suljettu kiirastorstaina 28.3.2024

Lue lisää

27.03.2024

Alavus perusti Taito Etelämäen stipendirahaston

Lue lisää

27.03.2024

Alavuden kaupunginhallitus käsitteli vuoden 2023 tilinpäätöstä kokouksessaan 27.3.2024

Lue lisää