Tervetuloa oppimaan uutta ja harrastamaan Lakeudenportin kansalaisopistoon!

Lakeudenportin opiston toiminta-alueeseen kuuluvat Alavuden ja Ähtärin kaupungit sekä Kuortaneen kunta. Kuntarajat eivät ole esteenä opiskelulle; koko opiston kurssitarjonta on kaikkien toiminta-alueen asukkaiden käytössä ja pääsääntöisesti myös toiminta-alueen ulkopuolisten käytettävissä. Opetuksesta huolehtivat vakituiset opettajat sekä tuntiopettajat.

Toimintavuosi 2014-2015
Syyskausi käynnistyy useissa ryhmissä 8.9 2014 alkavalla viikolla. Koulujen syysloman aikana viikolla 42 (13.10 – 19.10.2014) ei pääsääntöisesti ole opetusta. Kevätkausi alkaa 12.1.2015. Talvilomaa vietetään viikolla 9 (24.2 - 2.3.2014). Jokaisen kurssin kohdalla on maininta alkamis- ja laskennallisesta päättymispäivästä. Opintoryhmien työskentely päättyy opettajan ilmoittamana päivänä.

Räätälöityä koulutusta
Lakeudenportin opisto järjestää maksullista opetustoimintaa myös mittatilaustyönä. Kohderyhminä voivat olla esim. yritykset ja yhdistykset. Ota yhteyttä rehtoriin tai toimistoihin, niin muokkaamme tarpeisiisi sopivan koulutuksen.

Hallinto
Opiston ylläpitäjä on Alavuden kaupunki ja muut sopimuskunnat ovat Kuortane, ja Ähtäri. Opiston hallinnosta vastaa johtokunta, joka on Alavuden sivistyslautakunnan alainen toimielin. Johtokunnan puheenjohtajana on Helena Kaukola.