Tapahtumat

16.02.2020

Lempeitä lauluja -laulelmakonsertti su 16.2. klo 16 Alavuden seurakuntatalolla


Lempeitä lauluja -laulelmakonsertti sunnuntaina 16.2.2020 klo 16 Alavuden seurakuntatalolla

Kirkkotie 7, Alavus

Leena Pyylampi, laulu, piano ja sävellys, sekä sanoitukset pääosin

Suuret elämänmuutokset avaavat ihmistä katsomaan tarkemmin itseään - ne voivat myös synnyttää yllättäviä lauluja! Kun uskaltaa kääntyä sisäänpäin, saattaa löytää sen herkän, epätäydellisen, vahvan ja hauraan, aidon itsensä.

Tässä konsertissa kuullaan pääosin Leenan uusia lauluja kuten Rakkauslaulu itselle, Turva, Sisälläni elämän valo, Silitä runolla ja Jos saisin omakseni maapallon. Lempeitä lauluja kasvusta, ihmisyydestä, elämän ilosta, ihmisen ja luonnon kunnioittamisesta sekä rakkaudesta. Nämä laulut voivat lohduttaa, ilahduttaa, ajatteluttaa tai viihdyttää.

Tervetuloa!

Kesto n. 1 h.

Liput:
12 €/ 10 € ovelta käteisellä.

Tiedustelut ja varaukset:
p. 040 751 7552 / leena@leenapyylampi.net


Kuva: Jani Myllyaho

Tapahtuma Facebookissa

- Jos saisin omakseni maapallon:
https://www.youtube.com/watch?v=PUT_fhoUja4

www.leenapyylampi.net

Yhteistyössä Alavuden seurakunnan kanssa.


Leena Pyylampi on Alavudella syntynyt ja lapsuutensa viettänyt, nykyään jyväskyläläinen laulaja-pianisti, lauluntekijä ja Laulava Pupujussi. Hän on kiertänyt esiintymässä eri puolilla Suomen jo 25 vuotta ja tuonut lauluillaan iloa kaiken ikäisille ihmisille erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Leena säveltää laulelmia ja lastenlauluja omiin teksteihin, sekä monien runoilijoiden teksteihin mm. Sirpa Hänninen, Sari Kanala, Leena Laulajainen ja Tuula Korolainen. Hän on säveltänyt musiikin kolmeen lastennäytelmään ja toiminut Teatteriseurue Pii:ssä muusikko-näyttelijänä. Leena tekee yhteistyötä muusikoiden, kirjoilijoiden ja näyttelijöiden kanssa. Laulujen ohella Leena kirjoittaa runoja. Hän on tuottanut lukuisia laulelmakonsertteja ja julkaissut 5 cd:tä ja yhden runokirjan.
Takaisin
Viimeisimmät

06.11.2020

Eväitä yrittäjille -aamiaistilaisuus pe 6.11. klo 7.30-9.00

Lue lisää

04.09.2020

Eväitä yrittäjille -aamiaistilaisuus pe 4.9. klo 7.30-9.00

Lue lisää

15.08.2020

Miljoona Kirppis II la 15.8. klo 10 alk. Tuurin Kyläkaupalla

Lue lisää