Uutiset

Ralliväelle tarvitaan majoitusta!

14.12.2023

Rallin SM-sarjan osakilpailu Tuuri Ralli Alavuden Tuurissa 8.-9.3.2024.

SM Tuuri Ralli järjestetään 8.-9.3.2024

Järjestäjänä on Alavuden Urheiluautoilijat ry yhteistyössä muiden alueen autourheiluseurojen kanssa. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Keskisen Kyläkaupan kanssa. Kilpailukeskus huoltoparkkeineen sijaitsee Tuurissa Kyläkaupan palvelujen välittömässä läheisyydessä.

Kilpailu ajetaan kaksipäiväisenä. Perjantai-iltana ajetaan kaksi erikoiskoetta ja lauantaina viisi. Reitti kulkee pääasiassa Alavuden ja Ähtärin alueella. Kilpailunjohtajana toimii Mikko Myllymäki. Paikallisia edustajia nähdään kilpailijoissa varmasti runsain mitoin, mm. Teemu Asunmaa.

Tuuri-ralli on Alavudelle ja lähikunnille merkittävä tapahtuma, joka kerää jo sijaintinsa ansiosta varmasti poikkeuksellisen paljon yleisöä. Rallin SM on suomalaisen autourheilun huippusarja, jota arvostetaan ja seurataan myös kansainvälisesti. Kävijämääräarviot ovat parhaimmillaan n. 15 000 - 18 000 kävijää. Jos kävijämäärät toteutuvat ennustetusti, niin majoitustilaa Alavudelta ja lähialueelta tarvitaan paljon lisää.

Majoitusyrittäjien ja Airnbnb-kohteita tarjoavien kannattaa olla valmiina

Tapahtuman järjestelyt ovat kovassa vauhdissa ja jo nyt sekä joulun välipäivinä kisaan osallistuvat tiimit suunnittelevat rallimatkaa, varaavat majoitusta jne. Iso osa osallistujista saapuu rallitapahtumaan monihenkisen tiimin, perheen ja kannustajien kanssa.

Tarvetta on kaiken kokoisille vuokrattaville mökeille, asunnoille ja taloille, jotka ovat vuokrattavissa Alavuden Tuurista alle tunnin ajomatkan päässä.

Jos kohdetta on vuokrattu yleensä vain kesäisin, niin nyt kannattaa varautua pitämään majoituspaikka auki jo maaliskuun alussa! Noin 80 % osalllistujista tarvitsee majoitusta 7.-10.3.2024 väliselle ajalle ja osa koko kisaa edeltävälle viikolle. Toimivalla majoituksella on iso merkitys kisaajille ja heidän tiimeilleen sekä kisajärjestelyihin osallistuville.

Visit Alavus -sivusto tarjoaa näkyvyyttä majoituspaikoille

Alavuden kaupunki ja Alavuden Kehitys Oy tarjoavat mielellään näkyvyyttä ja markkinoivat majoituspaikkoja sekä visitalavus.fi -sivuilla että somekanavillaan.

Ilmoita majoituspaikkasi tiedot nettisivuillamme www.visitalavus.fi/ilmoita olevalla lomakkeella , niin lisäämme yhteystiedot ym. sivuillemme.

Halutessasi voit lähettää lomakkeella myös kuvan majoituspaikasta.

Toivomme, että niin matkailuyrittäjät kuin myös yksityiset majoitusta tarjoavat lähtevät hyvin mukaan. Tehdään yhdessä alavutelainen huipputapahtuma!

Kuvassa Teemu Asunmaan auto rallivauhdissa. Kuvaaja Taneli Niinimäki.
Kuva: Taneli Niinimäki

Takaisin

Viimeisimmät

26.02.2024

Tietokirjailija ja luontokuvaaja Harri Ahonen luennoi Lapin päiväretkikohteista kirjastossa 13.3. klo 18:00

Lue lisää

26.02.2024

Vaikuta ensi syksyn kirjailijavieraaseen!

Lue lisää

19.02.2024

Valovoimaa Alavudelta -valokuvakilpailu on käynnissä!

Lue lisää